Rampage KB-R105
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
sanaldan tanıştığınız kimseye güvenmeyin
Sanal arkadaşım olsaydı keşke.sanaldan tanıştığınız kimseye güvenmeyin
vac yerse geçmiş olsun bu arada hesabı alsan bile vacın kalır. Benim hesap çalındığı sürede hile açmışlar hesabı aldıktan bir kaç gün sonra vac yemişti hesapİçinde para yoktu en büyük sorun VAC ibaresinin olması olurdu.
Hesap başta tamamen gizliydi destek talebi açtıktan sonra tamamen görünür oldu ve arkadaşlarımın silindiğini gördüm şu anda hesap çevrimdışı diyor onun haricinde bir şey gözükmüyor.
Bu destek talebini atınca hesap kilitleniyor mu?
Öyle olursa yapacak bir şey yok yani.vac yerse geçmiş olsun bu arada hesabı alsan bile vacın kalır. Benim hesap çalındığı sürede hile açmışlar hesabı aldıktan bir kaç gün sonra vac yemişti hesap
bunlar hakkında bilgim yokÇevrim dışı modda oyunun oynandığı saat işliyor mu?
Ayrıca acaba şu anda hesap kitlendi mi kitlenmedi mi?
Hocam onların girdiği anda size onların İP-i gelmeli değilmi ? E-postanızı kontrol edin.Dava açarsınız İP Gelmişse (VPN Açmadıysa)Evet arkadaşım yüzünden güzel bir şekilde hesabım çalındı. (Steam Guard olmasına rağmen.)
Evet kendi salaklığımdan dolayı çaldırmış bulundum arkadaşıma güvenerek ve siteye düzgün bir şekilde bakmayarak ama oldu.
Şu anda destek talebi oluşturdum daha önce kullandığım kart bilgileri-telefon numarası-eposta- en son satın aldığım oyunun faturasının ss'lerini attım. Aynı şekilde daha önce kullanmış olduğum CD Oyun kodunu da paylaştım.
Şimdi bu bilgilere dayanarak geri alma ihtimalik % kaçtır.
Daha önce böyle bir olay yaşayan biri varsa da kaç saatte geri dönüş aldığını ve nasıl bir prosedürün işlendiğini anlatabilir mi?
Tamamen kendi salaklığım ve dalgınlığımdan ya şehittir ya gazi ***** yoluna gitti Niyazi olduk.
Rusa nasıl dava açabilirim ki.Hocam onların girdiği anda size onların İP-i gelmeli değilmi ? E-postanızı kontrol edin.Dava açarsınız İP Gelmişse (VPN Açmadıysa)