Neler Yeni

Bu dönemde ps4 alınır mı ?

Dahası  
arkadaşlar merhaba sorum bu dönemde playstation 4 alınır mı ?
İkinci el olarak 8-12 arası temiz bir model bulursan alınabilir ama üstüne daha fazla koyup ithal sıfır ya da ikinci el ps5 slim alman daha mantıklı olur gibi

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Ege
8k dan fazla verilmz

Kobra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Eren Aktaş
Eğer hayatında hiç oyun konsolun olmadıysa türkiye şartlarında hiçbir konsola bulaşma git PC al ayrıca hiçbir konsoldan PC performansı bekleme ki şuan ps 5 bile çoğu oyunda 30 fps veriyor yani alacaksan ps 5 al ps 4 alırsanda çok bir şey bekleme agalarla 30fps fc 24 atarsın olur biter he tabi ps keyfi bi ayrıdır ona bir şey diyemem ama sıkışıksan paran yoksa git PC topla emin ol çok daha mutlu eder seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Bence PS4 ömrünü tamamladı. O yüzden biraz daha para biriktirip PS5 almanı tavsiye ederim. Bende PS5 var. Plus Deluxe yıllık üyelik aldım. Oda 2740 senelik ücreti fiyatla satın almıştım. Ve onunla idare ediyorum. Ve ayrıca gerçekten Plus Deluxe abonelikle kaliteli oyunlar var. PS5 SSD olsun, ray tracing olsun, arayüzü çok hızlıdır. Mesela PS4'de arayüz biraz yavaştı. Ya da store girerken kasıyor gibi oluyordu. Fakat PS5'de arayüz yağ gibi akıyor. Store çok hızlı ve arayüz de kasma olmuyor.

Son düzenleme:
Top Bottom