Bu fiyata 7500f almalı mıyım

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
85
am 5 olaraksa alınabilir ama am4 olurda diyorsanız çoğu benchmark ve performans testlerinde aynı fiyata daha güçlü r7 5700x3d işlemci var

Fiyatı 5650 civarında en son itopya da 6 k ya inmişti gördüğüm en düşük fiyat sizce almalı mıyım am sistem diziyorum
Ben geçen sene Kasım aylarında 5350 civarına almıştım. Daha düşse düşse max 100-200 düşer. Almayı istediğiniz ürün buysa alın.

heleki oyun olarak istiyorsanız x3d işlemciler oyun ve render işlemleri için daha kuvvetli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon özür dilerim ben 5700 e bakmışım x3d ler uçmuş biraz
ozmn mantıklı bir seçim

7500F'in normal fiyatı 5500 değil mi zaten ben mi yanlış biliyorum al geç işte

heleki oyun olarak istiyorsanız x3d işlemciler oyun ve render işlemleri için daha kuvvetli

pardon özür dilerim ben 5700 e bakmışım x3d ler uçmuş biraz
ozmn mantıklı bir seçim
Sizin tercihiniz zaten geleceğe dönük de değil am4 geçmişte kaldı yine yükseltmek istese sistemi komple değişmesi gerekecek hemen hemen aynı performans için değmez.

tabi orasıda doğru ben anakartla ramlari hesaba katmadan söyledim performans olarak ayrıca çok üstü sayılır dezavantajı da am4 ve yüksek tdp olması

Aldım gitti o zaman n11 I pek bilemedim daha önce hiç siparişim olmadı o siteden inşallah sağlam gelir

incelemelerine bak fiyatı normal
fakat sahte geledebilir korkutmak için söylemiyorum yapan çok yaşanan olay çok

satıcısı önemli

Modası geçmiş bir işlemci biraz... Çok istiyorsan Sahibinden'den falan ikinci el de bakabilirsin. 4500-5000 lira civarı var.

Aldım gitti o zaman n11 I pek bilemedim daha önce hiç siparişim olmadı o siteden inşallah sağlam gelir
magic satıcı güvenilir hocam

incelemelerine bak fiyatı normal
fakat sahte geledebilir korkutmak için söylemiyorum yapan çok yaşanan olay çok

satıcısı önemli
tray işlemci alırken magic ve dfsbilgisayar güvenilir hocam

Geri