Yardım Bu fiyata alınabilirmi

güzelmi gideri varmı tabi eline ulaştıysa
reis allah çarpsın bana göre mükemmel monitör istersen instgaramdan bana yaz sana fotosunu falan atayım çok hoş duruyor ben 2500 liraya aldım cidden çok sevdim : @iamtherecep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzelmi gideri varmı tabi eline ulaştıysa
bazı arkadaşlar var kendisi 10000 liralık ekran kullanıyo onun altında ki monitörlere çöp diyip duruyo 100hz işimi görür diyorsan al bence testini falan yaptım ölü piksel çıkmadı bende görüntü gayet net ve güneş ışığı engelleme özelliğide var

300-500 vereyim kaliteli bişey olsun dersen buyur hocam: https://www.itopya.com/msi-238-g241...reesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574

forumda inceleme konusu mevcut herkes öneriyor. bende aldım yarın falan elime ulaşır. ama stokları bitip duruyor web için. Alacaksan elini çabuk tutmanı öneririm.

3-5 gün önce olsaydı arkadaşın önerdiği LG monitörü alabilirdin 3.5 e ve 3 ay sonra ödemeye başlıyordun baya iyiydi herkes aldı

reis allah çarpsın bana göre mükemmel monitör istersen instgaramdan bana yaz sana fotosunu falan atayım çok hoş duruyor ben 2500 liraya aldım cidden çok sevdim : @iamtherecep

bazı arkadaşlar var kendisi 10000 liralık ekran kullanıyo onun altında ki monitörlere çöp diyip duruyo 100hz işimi görür diyorsan al bence testini falan yaptım ölü piksel çıkmadı bende görüntü gayet net ve güneş ışığı engelleme özelliğide var
takip attım

Geri