Bu fiyata hyperx cloud!

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
600
Arkadaşlar 3 ay önce cloud 2 aldım ürün sorunlu geldi iadeye gönderdim geri göndermediler göndermiyecekler gibi..
Benimde çok içime işledi bu durum hiçbir şekilde ürünümü geri göndermiyorlar para iadeside yapılmadı bu sebeple bende daha uyguna kulaklık aradım ve bulabildiğim en uygunu bu oldu

aynı ürün aynı fiyattan teknosada da satılıyor:

Sizce bu kulaklığı almak mantıklı mı ? Bu fiyata daha iyi kulaklık var mıdır?

Cloud 2 eski, bu ondan da eski.
Çok eski bir kulaklık ama alınabilir gibi geldi bana, bilemedim.

Ben olsam Hs50 Pro alırdım

Arkadaşlar 3 ay önce cloud 2 aldım ürün sorunlu geldi iadeye gönderdim geri göndermediler göndermiyecekler gibi..
Benimde çok içime işledi bu durum hiçbir şekilde ürünümü geri göndermiyorlar para iadeside yapılmadı bu sebeple bende daha uyguna kulaklık aradım ve bulabildiğim en uygunu bu oldu

aynı ürün aynı fiyattan teknosada da satılıyor:

Sizce bu kulaklığı almak mantıklı mı ? Bu fiyata daha iyi kulaklık var mıdır?
güzel teknosadan alabilirsin.

HS 60 Pro tercih ederdim.

hs50 pro ve hs60 pro kulaklıklara baktım ancak mikrofonları benim için yeterli gelmedi ve bazı yerlerde şikayetçi olanlar olmuş mikrofonda cızırtı var dip ses var gibi problemler yaşayanlar olmuş o yüzden pek mantıklı gelmedi hs serisi cloud core da eski bir kulaklık diye fazla güvenmemek lazım ancak kulaklığın sorun çıkartcağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar kulaklığı bu hafta içinde kesin alacağım son kararım bu ve itopyadan alacağım benim açımdan bence cloud core 7.1
Hs50 pro dan daha iyi

Yine de yorumlarınız için teşekkürler.

Geri