Neler Yeni

Bu fiyatlar gerçek mi ?

ChristianSerratos

80+ Silver
Gerçek değil bu fiyatlara amd satamaz aynı fiyata 5070ti var zaten :D

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
hayır aklı mantığı olan bir satıcı amd karta kimse bu kadar para vermez demeli. adam o paralara cıkarsa gider nvidia alır demeli, demiyorsan kapat o siteyi.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Sefer
hayır aklı mantığı olan bir satıcı amd karta kimse bu kadar para vermez demeli. adam o paralara cıkarsa gider nvidia alır demeli, demiyorsan kapat o siteyi.
Oyun icinse nvidia-amd diye bir şey yok. Hatta örnek vereyim rx 7600, rtx 4060'dan 5fps daha iyi.
Yani amd kötü değil bunu belirttim: senin yorumun üzerinden. F/P olması da cabası.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
Oyun icinse nvidia-amd diye bir şey yok. Hatta örnek vereyim rx 7600, rtx 4060'dan 5fps daha iyi.
Yani amd kötü değil bunu belirttim: senin yorumun üzerinden. F/P olması da cabası.
amd her türlü sıkıntı. bunu 5000 serisinde olan fiyasko dan sonra nvidia dan nefret etmiş biri olarak söylüyorum.
2025 yılında hala yazılım hataları veriyor el insaf.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Sefer
amd her türlü sıkıntı. bunu 5000 serisinde olan fiyasko dan sonra nvidia dan nefret etmiş biri olarak söylüyorum.
2025 yılında hala yazılım hataları veriyor el insaf.
Yok öyle bir şey. Başka forumda birisi de demişti: "Ekran gidyorsa sistemle alakalı bir sorun oluyor genelde" diye. Belki psu? Belki ssd kaynaklı sorun? Neden hep amd, amd diyorsunuz ki? Ben sorun yaşamadım.
Amd kartı belki bir aralar yazılım olarak kötü sonuçlar vermiştir.
Hani atasözü vardır ya " adı çıkmış 9'a inmez 8'e"
Amd de tam böyle oldu ve güncel kartlarda hiç mi hiç böyle sorunlar yok bence. (Rx 6000'den sonrası sorunsuz) bence.
Sizinki biraz önyargı kalıyor. Evet sorun olmuştur ama geçmiş nesillerde...

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
Yok öyle bir şey. Başka forumda birisi de demişti: "Ekran gidyorsa sistemle alakalı bir sorun oluyor genelde" diye. Belki psu? Belki ssd kaynaklı sorun? Neden hep amd, amd diyorsunuz ki? Ben sorun yaşamadım.
Amd kartı belki bir aralar yazılım olarak kötü sonuçlar vermiştir.
Hani atasözü vardır ya " adı çıkmış 9'a inmez 8'e"
Amd de tam böyle oldu ve güncel kartlarda hiç mi hiç böyle sorunlar yok bence. (Rx 6000'den sonrası sorunsuz) bence.
Sizinki biraz önyargı kalıyor. Evet sorun olmuştur ama geçmiş nesillerde...
önyargı olması icin nvidia fanı olmam lazım.
nvidia gibi tekel olmuş bir firmayı hiç sevmiyorum, gerçekleri konusmak lazım hocam yazılım konusunda intel ve amd kartların yanında ferrari gibiler. ve haftada bir yazılım kuruyorum amd kartıma, cok sıkıldım bu durumdan.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Sefer
nvidia gibi tekel olmuş bir firmayı hiç sevmiyorum, gerçekleri konusmak lazım hocam yazılım konusunda intel ve amd kartların yanında ferrari gibiler. ve haftada bir yazılım kuruyorum amd kartıma cok sıkıldım bu durumdan.
Ya evet biraz öyle. Daha iyiler ama bu amd'nin tercih edilemeyeceği anlamına gelmiyor bence. Sorun yaşayan varsa da binde birdir. Hem kim konu açıyor ki "amd şu hatayı verdi" diye? Çok nadir görürsünüz böyle bir konuyu.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
TAHA KOÇAK
nvidia gibi tekel olmuş bir firmayı hiç sevmiyorum, gerçekleri konusmak lazım hocam yazılım konusunda intel ve amd kartların yanında ferrari gibiler. ve haftada bir yazılım kuruyorum amd kartıma, cok sıkıldım bu durumdan.
6600 ve 6600 XT kartlarını uzun bir süre kullanmış biri olarak stabil bir driver bulduktan sonra ben güncelleme yapmıyordum ancak son zamanlarda gelen driverlar bana hiç sorun yaşatmamıştı.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Sefer

6600 ve 6600 XT kartlarını uzun bir süre kullanmış biri olarak stabil bir driver bulduktan sonra ben güncelleme yapmıyordum ancak son zamanlarda gelen driverlar bana hiç sorun yaşatmamıştı.
Hocam merak ettim de bu sıkıntılı driver larda ne sorunlar oluyor sistemde? Merak ettim soruyorum. Ben rx 580 kullanıyorum onda hiç tık yok. takır takır

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Ya evet biraz öyle. Daha iyiler ama bu amd'nin tercih edilemeyeceği anlamına gelmiyor bence. Sorun yaşayan varsa da binde birdir. Hem kim konu açıyor ki "amd şu hatayı verdi" diye? Çok nadir görürsünüz böyle bir konuyu.
Hocam yine de NVIDIA teknolojileri bakımından AMD'yi biraz değil baya solluyor. Video encoder, RTX Voice, Shadowplay, DLSS, RT ve şimdi daha aklıma gelmeyen, fazlasıyla işe yarayan pozitif yönleri var.

AMD tarafında da bunların çoğu olsa bile NVIDIA kadar optimize ve kullanışlı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merak ettim de bu sıkıntılı driver larda ne sorunlar oluyor sistemde? Merak ettim soruyorum. Ben rx 580 kullanıyorum onda hiç tık yok. takır takır
Bende RX570 varken durmadan bilgisayarım oyunda kapanıyordu. CS oynarken olunca deliriyordum ve nedense kasayı açıp PCI-E kablolarını sök tak yapmadığım sürece açılmıyordu. Sonlara doğru bir yazılım güncellemesi atınca düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,891
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032
Top Bottom