Neler Yeni

Bu güç kaynağı alınır mı kullanan var mı?

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Çelik
Hocam onu bunu bilmiyorum ama güç kaynağında tasarrufa gitmeyin alabildiğiniz kadar yüksek kalitede alın elektrik dalgalanmaları da veya kesintilerinde onemli rol oynar

bekir18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onu bunu bilmiyorum ama güç kaynağında tasarrufa gitmeyin alabildiğiniz kadar yüksek kalitede alın elektrik dalgalanmaları da veya kesintilerinde onemli rol oynar
Haklısınız hocam bütçe kısıtlı ve sertifkaları tam sizce alınır mı

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
efe araci
hocam 1600 tlyr 750w psudan hayır gelmez benden demesi bütçenizi yazın psu önerelim hayatımda ilk defa duydum bu psuyu ve ben psu markalarını bilirim.

Ulfsaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selçuk
Highpower markasının ürünlerine bakabilirsiniz genel de fp oluyorlar. Kendim yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

ruaF1912

80+ Bronze
Gidip şu tür güç kaynaklarına sisteminizi emanet ediyorsunuz, Pirinç almaya giderken elde ki bulgurdan olursunuz.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tayfun Balım
Haklısınız hocam bütçe kısıtlı ve sertifkaları tam sizce alınır mı
Sertifika hiçbir anlam ifade etmez. İçindeki kapasitör dandik olduktan sonra üzerinde 80 plus yazması hiçbirşeyi değiştirmez.

Güç kaynağından tasarruf etmek isterseniz yeni sistem almak zorunda kalabilirsiniz.

bekir18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bekir
hocam 1600 tlyr 750w psudan hayır gelmez benden demesi bütçenizi yazın psu önerelim hayatımda ilk defa duydum bu psuyu ve ben psu markalarını bilirim.
Hocam 1000-2200 tl arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Highpower markasının ürünlerine bakabilirsiniz genel de fp oluyorlar. Kendim yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Öneri alıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sertifika hiçbir anlam ifade etmez. İçindeki kapasitör dandik olduktan sonra üzerinde 80 plus yazması hiçbirşeyi değiştirmez.

Güç kaynağından tasarruf etmek isterseniz yeni sistem almak zorunda kalabilirsiniz.
Hocam haklısınız öneri alıyım ozm

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
efe araci
Top Bottom