Bu hesabın ederi nedir sizce?

Reaksiyon skoru
3
Benim valorant hesabım var uzun süredir kullanmıyorum bıraktığımda elmas 2 idi geçen girdim gümüş 2 ye attı güncel rankı gümüş 2 yani
-(elmas anahtarlık var)
Skinler
-(yağmacı = sherrif, operatör ve vandal)
-(delipop = hançer, vandal)
-(asil = phantom)
Sizce hesabın ederi nedir? Alacağım parayı ahbap a göndermeyi düşünüyorum.

sitede satarsanız 700 civarı elden satarsanız 800 e gider

Benim valorant hesabım var uzun süredir kullanmıyorum bıraktığımda elmas 2 idi geçen girdim gümüş 2 ye attı güncel rankı gümüş 2 yani
-(elmas anahtarlık var)
Skinler
-(yağmacı = sherrif, operatör ve vandal)
-(delipop = hançer, vandal)
-(asil = phantom)
Sizce hesabın ederi nedir? Sattığım parayı ahbap a göndermeyi düşünüyorum.
Hocam Satış yasak olduğu için çok para etmez (üstteki arkadaşın dediği değerler en fazla) Tabi değerli skin (yani birdaha alınamayacak arcane sheriff champions setleri gibi şeyler) varsa değeri daha çok artıyor ama gene çok para alamazsınız bence satmamanız daha makul

Hocam Satış yasak olduğu için çok para etmez (üstteki arkadaşın dediği değerler en fazla) Tabi değerli skin (yani birdaha alınamayacak arcane sheriff champions setleri gibi şeyler) varsa değeri daha çok artıyor ama gene çok para alamazsınız bence satmamanız daha makul
evet satış yasak ama gamermarkt klasgame vs gibi sitelerde birçok satış ve alış yaptım sıkıntı çıkmadı
para etmez diye bir şey yok zula değil bu

Site derken önerebileceğiniz site var mı?
gamermarkt öneririm ilan eklerken hesap şifresini siteye veriyorsunuz bunun için şüpheniz olmasın hiçbirşey olmuyor günde 2 kere ilanı güncelliyorlar satış yapıldığı anda sms mail ve arıyorlar yani güvenilir site birçok satışım ve alışım oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,735
Üyeler
185,312
Son üye
Veyis18
Geri