High Power HPE 600BR A12S 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı https://www.amazon.com.tr/dp/B07XLVV465/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_OLV1Fb4AD1XXS
Son düzenleme:
Zalman 550w gigamax yerine almak mantıklı mı ? 30 tl indirim kodu vardaGüzeldir.
Neye göre güzel olduğuna karar verdiniz?Güzeldir.
Hayır tabii ki deNeye göre güzel olduğuna karar verdiniz?
Markası değildir umarım
Zalman dan daha iyi olması imkiansız gibi bir şey. Şu tipe bak sanki afganistanın en kalitesiz fabrikasında üretilmiş gibi. Ayrıca 470 liraya 600W olması. Internette zaten hiç adam bilgi yok o yüzden ben önermem ve bu şekilde yorumlayabilirim sadece.Hayır tabii ki de
İnternete girdim araştırmalar yaptım.
Korumalarının iyi olduğunu gördüm.
Burada da @baltazar 'ın önerdiği PSU'lar arasında olduğunu gördüm.
Teknobiyotik kendi sitesinde yeterince yorumlamış. Onu göz ucuyla okudum. Her yerde olumlu yorumlar görünce "güzeldir" dedim.![]()
Her Bütçeye Uygun PSU/Güç Kaynağı Önerisi
Her bütçeye uygun fiyat/performans ve sorunsuz, kaliteli PSU'lar nelerdir? Hangi PSU'yu almalısınız?donanimkilavuzumm.blogspot.com
Yakınlar çok farkları yok.Zalman dan daha iyi olması imkiansız gibi bir şey. Şu tipe bak sanki afganistanın en kalitesiz fabrikasında üretilmiş gibi. Ayrıca 470 liraya 600W olması. Internette zaten hiç adam bilgi yok o yüzden ben önermem ve bu şekilde yorumlayabilirim sadece.
Alıyım mı yani iyi midir ben kaç tane koruması var yazmıyodaYakınlar çok farkları yok.
4 tane.Alıyım mı yani iyi midir ben kaç tane koruması var yazmıyoda
İ3 10100F4 tane.
Sisteminiz nedir?
30Tl indirim kodu hangisinde var?İ3 10100F
H460m pro
HDD
8 gb ram
Hd3450 ilerde ekran kartı alabilirim.
Prime olanlarında olabilir heralde tam bilmiyorum belki diğerlerinde de olabilir sadece amazonda var ama30Tl indirim kodu hangisinde var?