Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
Enermax, Rubycon veya Nichicon markalı (modelden modele değişiyor) 105C'li japon kapasitörler kullanmış. MSI'da CapXon kapasitörler var. Kötü değil fakat Enermaxtaki kapasitörler sektörün en iyilerinden. Kimin ürettiğinden ziyade nasıl parçalarla üretildiği önemli. Senin kaynağın nedir merak ettim ben göremedim sanr tarafından üretildiğini.Enermax psu yu sanr üretiyor bu şirket yeni kurulmuş bir şirket Enermax atx 3.0 a geçmeden önce cwt ile çalışıyordu o zaman gayet kaliteli bir psu idi şuan başarılı olabilir ama sanr dediğin şirket Çin menşei bir şirket cwt veya başka markalar kadar köklü ve kaliteli bir firma değil üzerine msi dediğin ürün üzerinde kırpılma olmamış orta segment psu bu dediklerime göre sanr diye alınmaz diye bir şey yok gayet kaliteli bir psu ve kendini kanıtlamış olmadığı anlamına gelmiyor ama yazdığımı okuduysan eğer ki ikisi arasında kaldıysan msi al dedim cwt üretiyor orta segment serisi fsp nin fanı kalitesiz ve cwt fsp ye göre daha iyi bir şirket olduğu için ikisi arasında msi psu önermedim bir şey önermedim ikisi arasında kalındıysa msi dedim geçtim Enermax daha f/p olabilir ki öylede şuan bir çok psu ya göre ama ikisi arasında kalındıysa diye belirttim buna şu daha iyi yazmanın bir anlamı ve gereği yok.
Kaynaklar;

Enermax Revolution D.F. X 1650W PSU Review - KitGuru
Today we take a look at one of the latest power supplies from Enermax in their Revolution D.F. X ser

MSI MAG A850GL 850-watt 80 PLUS Gold ATX 3.0 PSU Review
MSI's MAG A850GL 850-watt 80 PLUS Gold ATX 3.0 power supply goes under the spotlight as Ryan checks it out and sees what it's all about.