Yardım Bu Kablo Fiber 1000'MBPS'mi?

Siteler, örnek turknet maksimum sattıkları paketi altyapı sonucu olarak gösteriyor. FTTH altyapın varsa 1000 Mbps hız alabilirsin fakat TurkNet altyapı sorgu da 100 Mbps çıkar. Çünkü onlar 100 Mbps satıyor maksimum.
1000 mbps desteği olduğunu fiziksel olarak gidip bakmak dışında nerden öğrenebilirim

Dostlar bugün Turktelekom''dan ekip gelip bütün dairelere kapı önüne kadar bu Kabloyu bıraktı sorduğumda 1000'mbps mi dedim evet dedi 1 haftaya kullanırsınız vs dedi bütün her şey hazırmış 1000 için sadece turuncu kablo binaya getirilecek bide kutu takılacak denildi sizede sorayım bu 1000' degilmi çünkü bunun için neler yapmadım neler :)
bizim binada kutu koymuşlardı kutunun üstünde 1000 Mbps e kadar hız yazmışlardı başvurduğumuzda da max 100 veriyoruz 1000 yok demişlerdi. (tt deil yerel bir iss)

Dostlar bugün Turktelekom''dan ekip gelip bütün dairelere kapı önüne kadar bu Kabloyu bıraktı sorduğumda 1000'mbps mi dedim evet dedi 1 haftaya kullanırsınız vs dedi bütün her şey hazırmış 1000 için sadece turuncu kablo binaya getirilecek bide kutu takılacak denildi sizede sorayım bu 1000' degilmi çünkü bunun için neler yapmadım neler :)
fiber h.o

Ben Kabloyu çeken kişiye bizzatin sordum 1000/1000 dedi 1 haftaya kullanirsin vs dedi her şey ayarlanmış vs dedi sadece kutu takılacak okadar
daha uzun sürer diye düşünüyorum. ama hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Kabloyu çeken kişiye bizzatin sordum 1000/1000 dedi 1 haftaya kullanirsin vs dedi her şey ayarlanmış vs dedi sadece kutu takılacak okadar

bizim binada kutu koymuşlardı kutunun üstünde 1000 Mbps e kadar hız yazmışlardı başvurduğumuzda da max 100 veriyoruz 1000 yok demişlerdi. (tt deil yerel bir iss)
Kabloyu çeken ekip TT ekibiydi

Eyw bakacağız artık kendisi her şey hazır dedi 1 haftaya kullanırsınız dedi

hayırlı olsunn hocamm benim fiberde direklerde kaldı 7 aydır boşta duruyor :D

Kablo normal obk kablo 1gpbs destekli ama dairene 1000 verirler mi onlara bağlı.

hayırlı olsunn hocamm benim fiberde direklerde kaldı 7 aydır boşta duruyor :D
Kabloyu çeken ekip her şey hazır 1 haftaya kullanırsınız vs dedi umarım öyle olur :)

Kablo normal obk kablo 1gpbs destekli ama dairene 1000 verirler mi onlara bağlı.
Kabloyu çeken ekip 1000 Mbps alacağımı söyledi 1 haftaya kullanırsınız vs dedi umarım dumenden dememiştir :)

Kabloyu çeken ekip her şey hazır 1 haftaya kullanırsınız vs dedi umarım öyle olur :)

Kabloyu çeken ekip 1000 Mbps alacağımı söyledi 1 haftaya kullanırsınız vs dedi umarım dumenden dememiştir :)
inş hocam sizin adınıza sevindim de keşke benimki de 1 haftada kullanıma açılsaydı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,000
Üyeler
190,678
Son üye
sekkom0
Geri