Bu kadar zengin misiniz?

bunları geçen sene antalyada çok kullandım papara ile hop a cashback vardı %50 ucuz oluyodu öle ama şu an pahalı baya turistler çok kullanıyo bunları

Eğlenceli oluyor, martının motorlarını kullanıyorum genelde. Paramın kaynağı sosyal medya.

ben hiç binmedim martı çalmak zor mu? hani parayı sonra veriyorsun sanırım kullanımına göre kartı kapatıp yoluna baksan mantıklı değil mi martıyıda at pickup arkasına götür :D

yanlış bilmiyorsam martıları para karşılığında halktan birilerine şarj ettiriyorlar ki onun maliyeti nekadar olabilir taş çatlasın full şarj 30 40tl olsun. güzel kâr getiriyordur baya
hocam bizim 3 kişilik elektrikli bisiklet var tam dolumda 35km gidiyor ay sonu faturaya baktığımızda ise sadece 30 tl yansımıştı her akşam takıyorduk elektriğe

kendi kaç para da dk sı bu kadar pahalı?

ben hiç binmedim martı çalmak zor mu? hani parayı sonra veriyorsun sanırım kullanımına göre kartı kapatıp yoluna baksan mantıklı değil mi martıyıda at pickup arkasına götür :D
1683801784241.png

Bi ara turkcellin gnc tarifleleri ücretsiz binbin kodu felan veriyordu 15 20 tl felan onun sayesinde bayağı kullanmıştım. Güzel şahsen ama çok nerflediler hızı vs. bayağı düşürüldü sonradan insanlar kaza vs. yapınca hala cüzdan bakiyesi olarak duruyor bedavalarım lazım olur diye saklıyorum

hocam bizim 3 kişilik elektrikli bisiklet var tam dolumda 35km gidiyor ay sonu faturaya baktığımızda ise sadece 30 TL yansımıştı her akşam takıyorduk elektriğe
o zaman daha da kârlıdır hocam. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında böyle bi uygulama görmüştüm. uygulama üzerinden başvuru yapıp şarj etmek için martıları topluyorsunuz şarj edip tekrar sokaklara götürdüğünüzde martı size bir miktar para veriyor fiyatı tamamen salladım ama her iki tarafta işini görmüş oluyor. martı sahipleri de bozulma durumu olmadıkça oturduğu yerden para kazanıyor bi nevi

Valla gecen 5km yi 25 dakika da 60 lira ödeyerek gittim.

Bende anlam veremiyorum. Araba bile bu kadar yakmıyor 🤣

tag kullanırsanız 100 tl kupon veriyor, tag zaten taksiden ucuz üstüne 100tl martı sürüyorsunuz bedava bence şu anda hizmetleri

o zaman daha da kârlıdır hocam. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında böyle bi uygulama görmüştüm. uygulama üzerinden başvuru yapıp şarj etmek için martıları topluyorsunuz şarj edip tekrar sokaklara götürdüğünüzde martı size bir miktar para veriyor fiyatı tamamen salladım ama her iki tarafta işini görmüş oluyor. martı sahipleri de bozulma durumu olmadıkça oturduğu yerden para kazanıyor bi nevi
valla dediğiniz olayı bilmiyorum ama cidden işimizi görüyor pazarda fln

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll