hocam bizim 3 kişilik elektrikli bisiklet var tam dolumda 35km gidiyor ay sonu faturaya baktığımızda ise sadece 30 tl yansımıştı her akşam takıyorduk elektriğeyanlış bilmiyorsam martıları para karşılığında halktan birilerine şarj ettiriyorlar ki onun maliyeti nekadar olabilir taş çatlasın full şarj 30 40tl olsun. güzel kâr getiriyordur baya
ben hiç binmedim martı çalmak zor mu? hani parayı sonra veriyorsun sanırım kullanımına göre kartı kapatıp yoluna baksan mantıklı değil mi martıyıda at pickup arkasına götür
o zaman daha da kârlıdır hocam. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında böyle bi uygulama görmüştüm. uygulama üzerinden başvuru yapıp şarj etmek için martıları topluyorsunuz şarj edip tekrar sokaklara götürdüğünüzde martı size bir miktar para veriyor fiyatı tamamen salladım ama her iki tarafta işini görmüş oluyor. martı sahipleri de bozulma durumu olmadıkça oturduğu yerden para kazanıyor bi nevihocam bizim 3 kişilik elektrikli bisiklet var tam dolumda 35km gidiyor ay sonu faturaya baktığımızda ise sadece 30 TL yansımıştı her akşam takıyorduk elektriğe
valla dediğiniz olayı bilmiyorum ama cidden işimizi görüyor pazarda flno zaman daha da kârlıdır hocam. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında böyle bi uygulama görmüştüm. uygulama üzerinden başvuru yapıp şarj etmek için martıları topluyorsunuz şarj edip tekrar sokaklara götürdüğünüzde martı size bir miktar para veriyor fiyatı tamamen salladım ama her iki tarafta işini görmüş oluyor. martı sahipleri de bozulma durumu olmadıkça oturduğu yerden para kazanıyor bi nevi