Neler Yeni

Bu kadar zengin misiniz?

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
bunları geçen sene antalyada çok kullandım papara ile hop a cashback vardı %50 ucuz oluyodu öle ama şu an pahalı baya turistler çok kullanıyo bunları

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ben hiç binmedim martı çalmak zor mu? hani parayı sonra veriyorsun sanırım kullanımına göre kartı kapatıp yoluna baksan mantıklı değil mi martıyıda at pickup arkasına götür :D

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
yanlış bilmiyorsam martıları para karşılığında halktan birilerine şarj ettiriyorlar ki onun maliyeti nekadar olabilir taş çatlasın full şarj 30 40tl olsun. güzel kâr getiriyordur baya
hocam bizim 3 kişilik elektrikli bisiklet var tam dolumda 35km gidiyor ay sonu faturaya baktığımızda ise sadece 30 tl yansımıştı her akşam takıyorduk elektriğe

TahinPekmez

80+ Silver
kendi kaç para da dk sı bu kadar pahalı?

En İyi Cevap
1
ben hiç binmedim martı çalmak zor mu? hani parayı sonra veriyorsun sanırım kullanımına göre kartı kapatıp yoluna baksan mantıklı değil mi martıyıda at pickup arkasına götür :D
1683801784241.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Bi ara turkcellin gnc tarifleleri ücretsiz binbin kodu felan veriyordu 15 20 tl felan onun sayesinde bayağı kullanmıştım. Güzel şahsen ama çok nerflediler hızı vs. bayağı düşürüldü sonradan insanlar kaza vs. yapınca hala cüzdan bakiyesi olarak duruyor bedavalarım lazım olur diye saklıyorum

omer_34

80+ Silver
hocam bizim 3 kişilik elektrikli bisiklet var tam dolumda 35km gidiyor ay sonu faturaya baktığımızda ise sadece 30 TL yansımıştı her akşam takıyorduk elektriğe
o zaman daha da kârlıdır hocam. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında böyle bi uygulama görmüştüm. uygulama üzerinden başvuru yapıp şarj etmek için martıları topluyorsunuz şarj edip tekrar sokaklara götürdüğünüzde martı size bir miktar para veriyor fiyatı tamamen salladım ama her iki tarafta işini görmüş oluyor. martı sahipleri de bozulma durumu olmadıkça oturduğu yerden para kazanıyor bi nevi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Evet zenginiz knk

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Valla gecen 5km yi 25 dakika da 60 lira ödeyerek gittim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
Bende anlam veremiyorum. Araba bile bu kadar yakmıyor 🤣

GodlyPain

80+ Bronze
tag kullanırsanız 100 tl kupon veriyor, tag zaten taksiden ucuz üstüne 100tl martı sürüyorsunuz bedava bence şu anda hizmetleri

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
o zaman daha da kârlıdır hocam. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında böyle bi uygulama görmüştüm. uygulama üzerinden başvuru yapıp şarj etmek için martıları topluyorsunuz şarj edip tekrar sokaklara götürdüğünüzde martı size bir miktar para veriyor fiyatı tamamen salladım ama her iki tarafta işini görmüş oluyor. martı sahipleri de bozulma durumu olmadıkça oturduğu yerden para kazanıyor bi nevi
valla dediğiniz olayı bilmiyorum ama cidden işimizi görüyor pazarda fln

Top Bottom