Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,689
Ben Galax RTX 4070Ti Süper ekran kartı kullanıyorum bi fiyatlarına bakayım dedim ve şöyle rakamlar gördüm. Bu ne arkadaş?
stok yok , üretim yok sebebi bu.Ben Galax RTX 4070Ti Süper ekran kartı kullanıyorum bi fiyatlarına bakayım dedim ve şöyle rakamlar gördüm. Bu ne arkadaş?
Gerçekten bu fiyatlara bu kartları alan oluyor mu peki? Bence mümkün değil.stok yok , üretim yok sebebi bu.
vallahi almaya kalkışan oluyorGerçekten bu fiyatlara bu kartları alan oluyor mu peki? Bence mümkün değil.
Henüz 1 ay önce dizdim sistemi ben 3 ay vade farkı ile 37'ye aldım tam zamanın da almışımvallahi almaya kalkışan oluyorneyse ki bize danışıyorlar 2. elde uygun fiyata hala alınır ama 0 da mümkün değil
![]()
Sen sana danışan 2-3 kişiye denk geliyorsun ama emin ol o tür satıcılardan paraya para demeyen insanlar ayda en kötü 3-4 satış yapıyor. 80milyonkuk nufusta sakın yanlış anlama beni sadece örnek sen ben bir şey alırken 40 yere danısıp 50 yerden fiyat teklifi alıp alış veriş yapıyoruz ama sadece google yazıp onune ılk düşen yerden fiyatına bakmadan alan tiplerde var.vallahi almaya kalkışan oluyorneyse ki bize danışıyorlar 2. elde uygun fiyata hala alınır ama 0 da mümkün değil
![]()
sistem imzandaki gibiyse çok iyi paraya dizmişsin.Henüz 1 ay önce dizdim sistemi ben 3 ay vade farkı ile 37'ye aldım tam zamanın da almışım![]()
o çok kötü evet trendyolda hazır sistem alanlar falan cidden kötü 4070 süpere 30k verenler falan keşke danışsalarSen sana danışan 2-3 kişiye denk geliyorsun ama emin ol o tür satıcılardan paraya para demeyen insanlar ayda en kötü 3-4 satış yapıyor. 80milyonkuk nufusta sakın yanlış anlama beni sadece örnek sen ben bir şey alırken 40 yere danısıp 50 yerden fiyat teklifi alıp alış veriş yapıyoruz ama sadece google yazıp onune ılk düşen yerden fiyatına bakmadan alan tiplerde var.
2. o satıcı o kartı o fiyata koymasının sebebi ürün kartını kapatmamak olmasıdır.
Ürün kartını kapatmamak ne oluyor?Sen sana danışan 2-3 kişiye denk geliyorsun ama emin ol o tür satıcılardan paraya para demeyen insanlar ayda en kötü 3-4 satış yapıyor. 80milyonkuk nufusta sakın yanlış anlama beni sadece örnek sen ben bir şey alırken 40 yere danısıp 50 yerden fiyat teklifi alıp alış veriş yapıyoruz ama sadece google yazıp onune ılk düşen yerden fiyatına bakmadan alan tiplerde var.
2. o satıcı o kartı o fiyata koymasının sebebi ürün kartını kapatmamak olmasıdır.
Hocam 1 ay önce imzamda ki sistemi 97'bine falan topladım arada sırada pahalı mı aldım acaba diye düşünüyorum ama olan oldu artık. Tüm bileşenleri kaliteli almaya çalıştığım için böyle oldu yoksa bazı şeyleri daha düşük segment tutup diğerlerini daha yüksek yapabilirdim. Ve ilerde birkaç yıl sonra sistemi güncellemek istersem en azından diğer parçalar hala kullanılabilir kaliteli şeyler olsun diye düşündüm.sistem imzandaki gibiyse çok iyi paraya dizmişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o çok kötü evet trendyolda hazır sistem alanlar falan cidden kötü 4070 süpere 30k verenler falan keşke danışsalar![]()
ekran kartı harici güzel sistem de 97k nedir eyvahlar olsunÜrün kartını kapatmamak ne oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 1 ay önce imzamda ki sistemi 97'bine falan topladım arada sırada pahalı mı aldım acaba diye düşünüyorum ama olan oldu artık. Tüm bileşenleri kaliteli almaya çalıştığım için böyle oldu yoksa bazı şeyleri daha düşük segment tutup diğerlerini daha yüksek yapabilirdim. Ve ilerde birkaç yıl sonra sistemi güncellemek istersem en azından diğer parçalar hala kullanılabilir kaliteli şeyler olsun diye düşündüm.
satıcısın 500 tane ayrı ayrı ürün satıyorsun adı cinsi açıklaması uzlaşma metinleri cart curt uğraşmamak için o ürünü satıştan kalmırmıyor kimse almasın diye fiyatını şişiriyor.Ürün kartını kapatmamak ne oluyor?
Hocam o zaman öyle oluyordu mecburen, ayrıca sistemi iki buçuk ay önce falan toplamışım şimdi baktım da, zaman hızlı geçiyorekran kartı harici güzel sistem de 97k nedir eyvahlar olsun5080 falan alabilirdin sanırım.
sıkıntı yok hocam zaten 4070 Tİ süper uzun yıllar götürür.Hocam o zaman öyle oluyordu mecburen, ayrıca sistemi iki buçuk ay önce falan toplamışım şimdi baktım da, zaman hızlı geçiyorMesela ben işlemciyi 17500'e almıştım şuan 15500 o şekilde bazı ürünlerde zararım oldu bi 10bin bu şekilde gitmiştir, birde dediğim gibi bileşenlerin hepsi kaliteli olsun istedim. Zamanı geldiğinde upgrade yapmak istersem sadece bi ekran kartı alır takarım yada bi işlemci alır takarım, diğer bileşenleri yenilemeye gerek kalmaz. Yanlışta düşünmüş olabilirim ama sağlık olsun ne yapayım
Sağ olun hocam. İyi yorumlar da duymak lazım bazen, yoksa insan kendini kötü hissediyorsıkıntı yok hocam zaten 4070 Tİ süper uzun yıllar götürür.