Bunu burada anlatmam belki doğru değil ama biraz fikirlerinize ve taktiğe ihtiyacım var yaklaşık bir aydır konuştuğum bir kız var flörtleşiyoruz ama 4 gece öncesine kadar tartıştık sebebi ise sohbetimiz bitti bende 3-4 saat yazmadım ben onun yazmasını o da benim yazmamı bekledi ve bugün hiç konuşamadık diye şikayetini dile getirdi bende gönlünü aldım ve konu kapandı bu kavga gecesi dahil önceki günler çok sıcak davranan kız tartışmadan sonraki gün bir anda soğuk yapmaya başladı ve neredeyse 3-4 gündür hiç konuşamıyoruz başka biriyle konuştuğundan şüpheleniyorum sebebi ise iş yerinde bir patronu var ve 2 hafta önce kıza çiçek almış adam 25 kız 18 yaşında ve kız bizim tartışmamızdan sonra TikTok'ta bana özel tekrar paylaştığı 1-2 videoyu kaldırmış ve üstüne başka bir videoyu tekrar paylaşmış videoda ise (yaş farkından ne olacak konuşabiliyorsak anlaşırız yazıyor) ve bazı geceler annemle konuşuyorum deyip WhatsApp'ta çevrimiçi olmasına rağmen 15-20-30 dakika geç cevap veriyor mesajlarıma ve son olarak Instagram'da ki 2. hesabında 33 takipçi vardı bir anda 13'e düşmüş çok dikkatimi çekti bu da ne yapmalıyım sizce