cloud2 wireless çıktığında tutmamıştı herkes kablolu cloud 2 yi almıştı cloud 3 wireless ta güzel bir ürün arkadaşımda var gayet memnun uzun saatlerde kullanımda ağrı yapmıyormuş ve bir kere fullediğinizde şarjı 120 saat gidiyormuş akakçe üzerinden fiyat analizine baktığınızda 3 buçuk civarına ara ara düşüyor fiyat kovalayıp avantajlı almak istersenizmerhaba hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum alınır mı yada cloud 2 wireless 5bin civarına daha iyi önerebileceğiniz kulaklıklar varsa onlarada bakabilirim wireless olması şart bıktım kablolardan
hyperx cloud 3 wireless alınabilir bencemerhaba hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum alınır mı yada cloud 2 wireless 5bin civarına daha iyi önerebileceğiniz kulaklıklar varsa onlarada bakabilirim wireless olması şart bıktım kablolardan
cloud2 wireless çıktığında tutmamıştı herkes kablolu cloud 2 yi almıştı cloud 3 wireless ta güzel bir ürün arkadaşımda var gayet memnun uzun saatlerde kullanımda ağrı yapmıyormuş ve bir kere fullediğinizde şarjı 120 saat gidiyormuş akakçe üzerinden fiyat analizine baktığınızda 3 buçuk civarına ara ara düşüyor fiyat kovalayıp avantajlı almak isterseniz
hocam bi arkadaş arctis 9 vermek istiyor bana cloud 3 wireless mı arctis 9 muhyperx cloud 3 wireless alınabilir bence
hocam o model hakkında bir bilgim yok fakat uygun fiyata verecekse değerlendirebilirsiniz ikinci el piyasasında araştırmanızı yapmanızı öneririmhocam bi arkadaş arctis 9 vermek istiyor bana cloud 3 wireless mı arctis 9 mu
hocam kaça veriyor arctis 9 uhocam bi arkadaş arctis 9 vermek istiyor bana cloud 3 wireless mı arctis 9 mu
hocam o model hakkında bir bilgim yok fakat uygun fiyata verecekse değerlendirebilirsiniz ikinci el piyasasında araştırmanızı yapmanızı öneririm
piyasası 3.5-4.5 arası bana 2800e veriyo pedi yok 2 yıl önce aldığım bozulmuş arctis 1 in pedini takıcam mantıklımıdır bilmiyorumhocam kaça veriyor arctis 9 u
karar vermesi biraz zor arctis 9 da güzel kulaklık alınabilir sorunu yoksapiyasası 3.5-4.5 arası bana 2800e veriyo pedi yok 2 yıl önce aldığım bozulmuş arctis 1 in pedini takıcam mantıklımıdır bilmiyorum
sadece pedi eksik işte onuda öyle tamamlıcam ama cloud 2 de bana 3500e gelcek 0ı çok kararsızım şuanki kulaklık g335karar vermesi biraz zor arctis 9 da güzel kulaklık alınabilir sorunu yoksa
o fiyata 2. elde arctis pro wireless veya arctis nova pro kablolu bulunur rahathocam bi arkadaş arctis 9 vermek istiyor bana cloud 3 wireless mı arctis 9 mu
Sahibinden letgo facebook marketplace veya 2. El konularına bakabilirsinizvarsa atabilirmisiniz hocam