Uygun değil bence o ayrı ama giriş seviye 5080 yerine 5070Ti daha mantıklı bence.Bu kartı almayı düşünüyorum diğer 5080 modelleri 80 90bin arası gidiyor da bu neden uygun biraz?
ya markaya bakmadan alabilirsin zaten hepsi yeterli oluyo genel işler için çok yük altına sokmayacaksan alabilirsin direk markalar ekran kartının gücüne göre yapıyor soğutmasını ama bi kaç model daha vardı bunun fiyatlarına yakın olan araştırıp bakabilirsin sıcaklık değerlerineBu kartı almayı düşünüyorum diğer 5080 modelleri 80 90bin arası gidiyor da bu neden uygun biraz?
gayet iyi model.Bu kartı almayı düşünüyorum diğer 5080 modelleri 80 90bin arası gidiyor da bu neden uygun biraz?
Böyle diye diye 5090'a kadar çıktık vallahi.Sakın ha el kucultmeyin hocam, alabildiğiniz en iyi kartı alın. 5070ti ile 5080 arasında kalma diye bir şey yok, paran varsa 5080 alırsın, bu çok net
Ben net konuşacağım kafama silah dayasalar almam asus-msi-gigbayte dışında hayatta almam lakin o dönem ki markaların kalitesine bağlı birde heleki 70-80k tek bir parçaya bağladığımda birazda olsa ileride değiştirme gibi nedenden kaynaklı bu 3.lü çok güçlü diyip bu markadan birini alınız.Bu kartı almayı düşünüyorum diğer 5080 modelleri 80 90bin arası gidiyor da bu neden uygun biraz?