aırpdosuma gelen bıldırımlerı seslı okuyor arama gelınce kafamı sallarsam acıyor veya reddedıyor onun dısında gece yatarken ellerımı kullanmadan alarm kuruyorum saatı soyluyor ıstedıgım kısıyı arıyor keyfım ne ısterse onu yaptıryorum telefonumu oda ıcınde bulamadıgım zaman hey siri telefonum nerde diyine telefon ötmeye başlyor bılmedıgım daha cok ozellıgı vardır da su anda aktıf olarak bunları kullanıyorumSiriyi aktif kullanıyor musunuz ? Nasıl rahat ettiriyor.
Androidde bu yok demiaırpdosuma gelen bıldırımlerı seslı okuyor arama gelınce kafamı sallarsam acıyor veya reddedıyor onun dısında gece yatarken ellerımı kullanmadan alarm kuruyorum saatı soyluyor ıstedıgım kısıyı arıyor keyfım ne ısterse onu yaptıryorum telefonumu oda ıcınde bulamadıgım zaman hey siri telefonum nerde diyine telefon ötmeye başlyor bılmedıgım daha cok ozellıgı vardır da su anda aktıf olarak bunları kullanıyorum
Hani siri değilde , google asistanda bunları yapamıyoruzaırpdosuma gelen bıldırımlerı seslı okuyor arama gelınce kafamı sallarsam acıyor veya reddedıyor onun dısında gece yatarken ellerımı kullanmadan alarm kuruyorum saatı soyluyor ıstedıgım kısıyı arıyor keyfım ne ısterse onu yaptıryorum telefonumu oda ıcınde bulamadıgım zaman hey siri telefonum nerde diyine telefon ötmeye başlyor bılmedıgım daha cok ozellıgı vardır da su anda aktıf olarak bunları kullanıyorum
google assıtan da arama yapıyor bıldıgım kadarıyla ama sirini yeri bir ayrıAndroidde bu yok demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hani siri değilde , google asistanda bunları yapamıyoruz
Androidde bu yok demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hani siri değilde , google asistanda bunları yapamıyoruz