Neler Yeni

Bu nasıl oluyor ???.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
Sorum şu , bir ios telefonda hey siri derseniz siri açılır. Bu telefonun mikrofonunun sürekli açık olduğu anlama mı geliyor ?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
evet buna baglı olarak da güç tuketıyor ama bnece tukettıgı guce degıyor siri baya rahat ettırıyor gun içinde

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet buna baglı olarak da güç tuketıyor ama bnece tukettıgı guce degıyor siri baya rahat ettırıyor gun içinde
Siriyi aktif kullanıyor musunuz ? Nasıl rahat ettiriyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Siriyi aktif kullanıyor musunuz ? Nasıl rahat ettiriyor.
aırpdosuma gelen bıldırımlerı seslı okuyor arama gelınce kafamı sallarsam acıyor veya reddedıyor onun dısında gece yatarken ellerımı kullanmadan alarm kuruyorum saatı soyluyor ıstedıgım kısıyı arıyor keyfım ne ısterse onu yaptıryorum telefonumu oda ıcınde bulamadıgım zaman hey siri telefonum nerde diyine telefon ötmeye başlyor bılmedıgım daha cok ozellıgı vardır da su anda aktıf olarak bunları kullanıyorum

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aırpdosuma gelen bıldırımlerı seslı okuyor arama gelınce kafamı sallarsam acıyor veya reddedıyor onun dısında gece yatarken ellerımı kullanmadan alarm kuruyorum saatı soyluyor ıstedıgım kısıyı arıyor keyfım ne ısterse onu yaptıryorum telefonumu oda ıcınde bulamadıgım zaman hey siri telefonum nerde diyine telefon ötmeye başlyor bılmedıgım daha cok ozellıgı vardır da su anda aktıf olarak bunları kullanıyorum
Androidde bu yok demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani siri değilde , google asistanda bunları yapamıyoruz

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut

Oguz...

80+ Bronze
Google asistanda alarm falan kurduğum olduda sevmediğimden devre dışı

Top Bottom