Neler Yeni

Bu Oyunların Fiyatları Şakamı yoksa Gerçekmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
RE 4 ün eskisini oynamadım bu yeni çıkacak remake çok güzel gözüküyor istek listede şuan bakalım. RE 7 ile village oynadım
550 lira çok fazla be indirimde 300 olsa alınır zam gelme ihtimalide var asjhdsjkdfhsg

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
fiyatlar aşırı saçma birçoğu eski oyunlar sonuçta. Diğer oyun firmaları etkilemese bari yeni çıkacak oyunlar 500-600'den çıksa sevinecek duruma geleceğiz resmen
Saçma falan değil. Örnek verecek olursam Sea of Thieves 40$ (750₺). Adamlar 400₺ (21$) fiyata koymuşlar gene. Şahsen ben olsam en başından kaç dolarsa o kadar fiyattan ₺ karşılığında koyardım gene. Eski oyunsa alma zaten niye alıyorsun ki şu zamana kadar almamışsın.
Oyun yapımcısı olsam senin ülkenin kurunu mu umursarım, ben mi değersizleştirdim paranı bu kadar sonuçta :DD

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Saçma falan değil. Örnek verecek olursam Sea of Thieves 40$ (750₺). Adamlar 400₺ (21$) fiyata koymuşlar gene. Şahsen ben olsam en başından kaç dolarsa o kadar fiyattan ₺ karşılığında koyardım gene. Eski oyunsa alma zaten niye alıyorsun ki şu zamana kadar almamışsın.
Oyun yapımcısı olsam senin ülkenin kurunu mu umursarım, ben mi değersizleştirdim paranı bu kadar sonuçta :DD
https://steamcommunity.com/id/ibrahimzta/ bak bu bnm hesabım ve steamde alınabilecek neredeyse tüm oyunlar var bende :)
35 liraya sattığın bir oyunu aniden 350 liraya çıkaramazsın , origins standart edition 700 lira olmuş. 1 ay önce indirimde 50 liraya almıştım
tmm anladık dolar kuru çok kötü ama yerel fiyatlarndırma denilen bir şey var hocam

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
https://steamcommunity.com/id/ibrahimzta/ bak bu bnm hesabım ve steamde alınabilecek neredeyse tüm oyunlar var bende :)
35 liraya sattığın bir oyunu aniden 350 liraya çıkaramazsın , origins standart edition 700 lira olmuş. 1 ay önce indirimde 50 liraya almıştım
tmm anladık dolar kuru çok kötü ama yerel fiyatlarndırma denilen bir şey var hocam
demek istediğim bu aniden mk11 15 20 TL iken 700 nedir. Mevzuyu anlamamışsın ki sen hocam konu benim alıp almam değil diğer firmaları etkiler bu saçma fiyatlar. Bazı oyunlar 2019 da çıkma yeni mi oluyor? yeni çıkmış oyun parası istiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
demek istediğim bu aniden mk11 15 20 TL iken 700 nedir. Mevzuyu anlamamışsın ki sen hocam konu benim alıp almam değil diğer firmaları etkiler bu saçma fiyatlar. Bazı oyunlar 2019 da çıkma yeni mi oluyor? yeni çıkmış oyun parası istiyorlar
yemin ederim bnm aklım hala origins'te oyun 2016 yılında çıkmış gold edition 1000 lira asıhdsauhıfskuhdfuds

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bal gibi de çıkarırsın, yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değil. Adam senin ekonomin yüzünden az para kazanmak zorunda değil.
3 yıl olmuş oyun çıkalı neredeyse, alan almış zaten. Şimdi almak isteyen de asıl parasını (ki asıl parası 700₺'ye bile denk değil) versin demiş adam.

1000₺ olmadığına dua et. Yeni ya da eski çıkmış ne fark eder? Fiyatı x dolar sonuçta. Diğer ülkelerde oyun eskidiği zaman fiyatını mı düşüyorlar oyunun? Hayır, indirime giriyor.

Belki sinirlenirsiniz, kızarsınız falan ama umurumda değil. Şahsen bir oyun geliştirici olsam bunu yerel fiyatlandırma ile yapmam. Diğer ülkelerin ekonomisi neden umurumda olsun ki? Şunu kabullenmeniz lazım, ekonominizin sorumlusu oyun geliştiricisi/yayıncıları değil :D 20$, 30$ ne fiyat biçtiyse onu istiyor adam, ben olsam ben de isterim. Bu kadar basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Bal gibi de çıkarırsın, yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değil. Adam senin ekonomin yüzünden az para kazanmak zorunda değil.
3 yıl olmuş oyun çıkalı neredeyse, alan almış zaten. Şimdi almak isteyen de asıl parasını (ki asıl parası 700₺'ye bile denk değil) versin demiş adam.

1000₺ olmadığına dua et. Yeni ya da eski çıkmış ne fark eder? Fiyatı x dolar sonuçta. Diğer ülkelerde oyun eskidiği zaman fiyatını mı düşüyorlar oyunun? Hayır, indirime giriyor.

Belki sinirlenirsiniz, kızarsınız falan ama umurumda değil. Şahsen bir oyun geliştirici olsam bunu yerel fiyatlandırma ile yapmam. Diğer ülkelerin ekonomisi neden umurumda olsun ki? Şunu kabullenmeniz lazım, ekonominizin sorumlusu oyun geliştiricisi/yayıncıları değil :D 20$, 30$ ne fiyat biçtiysem onu istiyor adam, ben olsam ben de isterim. Bu kadar basit.
hocam zaten bnde farkındayım cyberpunk mesala 125 liraya satıldı yaklaşık 5-6 dolar ama yurtdışında indirimli fiyatı 29 dolar yani adamlar türkiyeden çok az kar ediyordu adamlarında para kazanması lazım burda haklısın :)
origins normal şartlar altında 179 lira civarıydı galiba birden 1000 liraya çıkınca afalladık

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
hocam zaten bnde farkındayım cyberpunk mesala 125 liraya satıldı yaklaşık 5-6 dolar ama yurtdışında indirimli fiyatı 29 dolar yani adamlar türkiyeden çok az kar ediyordu adamlarında para kazanması lazım burda haklısın :)
origins normal şartlar altında 179 lira civarıydı galiba birden 1000 liraya çıkınca afalladık
Afallamanıza bir şey demiyorum zaten, gayet normal birden bire o fiyatlara çıkma durumlarında. Ülkenin, ekonominin gerçek durumun gördünüz.
Ama ben (Oyun geliştirici/yayıncısı olarak bakıyorum gene) ne Cumhurbaşkanıyım ne başka bir biri. Ben paramı isterim. Parasını veremiyorsan da oynama yani.

Sen de gider ne yaparsın bu durum karşısında? Korsan oynarsın olur biter.

Ha ama ne olur? Senin ülken gider bu platform ile bir anlaşma yapar (artık yetkili kurum falan neresi ise) der ki ben burada ki satın alım fiyatlarının %50'sini %x'ini karşılayacağım, şu kadar düşük fiyattan sat. Öyle yaparlar, halk daha ucuza alır, kalanını yetkili kurum karşılar.
Ama Türkiye'de bunu vergi arttırarak zararlarını karşılarlar xD

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Afallamanıza bir şey demiyorum zaten, gayet normal birden bire o fiyatlara çıkma durumlarında. Ülkenin, ekonominin gerçek durumun gördünüz.
Ama ben (Oyun geliştirici/yayıncısı olarak bakıyorum gene) ne Cumhurbaşkanıyım ne başka bir biri. Ben paramı isterim. Parasını veremiyorsan da oynama yani.

Sen de gider ne yaparsın bu durum karşısında? Korsan oynarsın olur biter.
artık oyun oynamakta bir lüks, allahtan 3 yıllık oyun stokladım. korsana karşıyız :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,838
Üyeler
165,893
Son üye
emrunl
Top Bottom