Neler Yeni

Bu Oyunların Fiyatları Şakamı yoksa Gerçekmi ?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Bal gibi de çıkarırsın, yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değil. Adam senin ekonomin yüzünden az para kazanmak zorunda değil.
3 yıl olmuş oyun çıkalı neredeyse, alan almış zaten. Şimdi almak isteyen de asıl parasını (ki asıl parası 700₺'ye bile denk değil) versin demiş adam.

1000₺ olmadığına dua et. Yeni ya da eski çıkmış ne fark eder? Fiyatı x dolar sonuçta. Diğer ülkelerde oyun eskidiği zaman fiyatını mı düşüyorlar oyunun? Hayır, indirime giriyor.

Belki sinirlenirsiniz, kızarsınız falan ama umurumda değil. Şahsen bir oyun geliştirici olsam bunu yerel fiyatlandırma ile yapmam. Diğer ülkelerin ekonomisi neden umurumda olsun ki? Şunu kabullenmeniz lazım, ekonominizin sorumlusu oyun geliştiricisi/yayıncıları değil :D 20$, 30$ ne fiyat biçtiyse onu istiyor adam, ben olsam ben de isterim. Bu kadar basit.
Hocam ben de oyuncu olsam ki oyuncuyum firmaların ne kazadığına bakmam sonuçta burada dolarla satılmıyor arada fiyat farkı olacak. Ekonomi tabii ki berbat o ayrı bir şey ama bu durumdan dolayı insafsız fiyat yazanı da alkışlamam. Sonuçta bize satılıyor elbette onlar alıcıyı düşünecek biz almazsak sorun olmaz ama onlar satmak zorunda. Eski oyunları ne güzel indirimle satıyordu yeni çıkartacağı oyunlara da artık yapacak bir şey yok
yemin ederim bnm aklım hala origins'te oyun 2016 yılında çıkmış gold edition 1000 lira asıhdsauhıfskuhdfuds
Bir şeyler deniyorlar bakalım tutarsa snxbsnd

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Berk
Neyse sorun yok bu saatten sonra para cebimizde kalır artık belki böylesi daha iyi. Şimdi onlar düşünsün, eskiddn belki ufak giderlerini karşılıyorduk şimdi hiç bir şey alamayacaklar bizden

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Call of duty serisi alacaktım hame pass a gelecek denildi gelmezse diyenlerin kulakları çınlar 😅😅

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
10 liraya aldığım mortal combat beni şaşırttın beni şaşırttın
bir yerlerini kaşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

BU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
arkadaşım demişti mortal kombat al demişti. oynamam diye almamıştım 20 TL'ye. artık her şeyi alrım. türkiyedeyiz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben oyun almam bu arada artık acil hesap satan olursa denk getirir AAA oyunları ordan oynarım Kendi hesabım boş GTA5 var sadece .d

Call of duty serisi alacaktım hame pass a gelecek denildi gelmezse diyenlerin kulakları çınlar 😅😅
Gelmez ya imkansız bence

https://steamcommunity.com/id/ibrahimzta/ bak bu bnm hesabım ve steamde alınabilecek neredeyse tüm oyunlar var bende :)
35 liraya sattığın bir oyunu aniden 350 liraya çıkaramazsın , origins standart edition 700 lira olmuş. 1 ay önce indirimde 50 liraya almıştım
tmm anladık dolar kuru çok kötü ama yerel fiyatlarndırma denilen bir şey var hocam
112 seviye hesapmı WAOW ekledim Bu arada hocam

Son düzenleme:

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Allahtan arkadaşa Rainbow aldırdım

En İyi Cevap
3

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Buradaki çoğu oyun game pass'te aylık 30tl, artık oyun satın almak yerine abone sistmei ile 540 oyun sahibi olabilirsiniz yapmayın şu hatayı.
Aynen en mantıklısı gamepass kalıyor hem eğer oyundan sıkılırsanız paranız boşa gitmiyor.

TİTAN.

80+ Platinum
BU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son kalede düştü keşke şaka olsa

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Normal.Steam de her mevsim yapılan indirimleri kovalamak lazım artık.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Arkadaşlar State of Decay 2 alınır mı çok kararsiz kaldım? Gamepass yap demeyin lütfen yapınca sadece FIFA oynuyorum 😁

Top Bottom