𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
Şaka gibi ama gerçek steam bile enflasyona dayanamadı maalesefBU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben alınabilecek tüm oyunları satın aldım. yetmedi stalker, last of us aldım ön sipariş ile. ama bu kadar olacağını beklemiyordum. 35 lira olan sea of thieves 400 lira.%700 Olduğu söyleniyordu. Belliydi zaten baştan oyun stoklamamız lazımdı iyi dayandı yine steam
fiyatlar aşırı saçma birçoğu eski oyunlar sonuçta. Diğer oyun firmaları etkilemese bari yeni çıkacak oyunlar 500-600'den çıksa sevinecek duruma geleceğiz resmen
bu saatten sonra alınmaz zaten ağa bu oyunlar 10 - 50 lira arasıydı indirim dönemiBuradaki çoğu oyun game pass'te aylık 30tl, artık oyun satın almak yerine abone sistmei ile 540 oyun sahibi olabilirsiniz yapmayın şu hatayı.
az bile zamlanmış tr ye göreBU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla ya %80 indirim ayağına 10 ₺ oyunu 60₺ e satarlar sıkıntı yeni çıkacak oyunlarda göreceğiz artık. RE 4 Remake iyi fiyatta o zaman banka indirimi ile 350 civarına geliyor alsam mı yabu saatten sonra alınmaz zaten ağa bu oyunlar 10 - 50 lira arasıydı indirim dönemi![]()
hocam valla bnde serisi var, 4. oyun 2005 versiyonu. henüz oynamadım değermi bilmiyorumValla ya %80 indirim ayağına 10 ₺ oyunu 60₺ e satarlar sıkıntı yeni çıkacak oyunlarda göreceğiz artık. RE 4 Remake iyi fiyatta o zaman banka indirimi ile 350 civarına geliyor alsam mı ya
RE 4 ün eskisini oynamadım bu yeni çıkacak remake çok güzel gözüküyor istek listede şuan bakalım. RE 7 ile village oynadımhocam valla bnde serisi var, 4. oyun 2005 versiyonu. henüz oynamadım değermi bilmiyorum