Marka hakkında bilgim yok kullanan ya da bilgisi olan var mı ?
Fiyatına göre değerlendirmek lazım bu ürünleri. Özelliklerine ve yorumlarına bakınca bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum.
Amazon tr sattığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.Hiç duymadım risk almaya değmez bence
bi deneyin çok kötü yorum görmedim bu markayla ilgili kötüyse zaten amazon tr koşulsuz şartsız 30 gün iadeyi kabul ediyor.
Marka dandik olduğu için bazı markalar özelliklerde belirttiği şeyleri sunmuyor o yüzden dedim, 1ms der 5ms olur vs.Amazon tr sattığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.
2 seneye bozulmasın yeter birazcık uzun ömürlü olsun istiyorum sürekli monitör değiştirecek bütçem de bir monitöre 8 10k verecek bütçem de yokMarka dandik olduğu için bazı markalar özelliklerde belirttiği şeyleri sunmuyor o yüzden dedim, 1ms der 5ms olur vs.
bi deneyin çok kötü yorum görmedim bu markayla ilgili kötüyse zaten amazon tr koşulsuz şartsız 30 gün iadeyi kabul ediyor.
Bu Bütçeye msi var ama 1080p2 seneye bozulmasın yeter birazcık uzun ömürlü olsun istiyorum sürekli monitör değiştirecek bütçem de bir monitöre 8 10k verecek bütçem de yok
anladım hocam teşekkürlerBu Bütçeye msi var ama 1080p
Rica ederimanladım hocam teşekkürler