Bu Piyasada Notebook Mu PC mi almak daha mantıklı

shiinacim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Bütçe
17000
şuanki piyasada notebook mu daha mantıklıdır yoksa pc mi pc almaya kalksam monitörde almam gerekicek ki 2k dan başlıyor en dandiği kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz

Pc tabiiki 12k lık bir pc 15k ya alacağın laptoptan daha iyi performans verir. 3k ya da güzel laptopa göre nerdeyse 2katı büyüklükte monitör alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama öğrenciysen yurtta kalıyorsan laptop al

Pc tabiiki 12k lık bir pc 15k ya alacağın laptoptan daha iyi performans verir. 3k ya da güzel laptopa göre nerdeyse 2katı büyüklükte monitör alırsın

Ama öğrenciysen yurtta kalıyorsan laptop al
öğrenciyim yurtta kalmıyorum ama sürekli ev değiştiğim için daha rahat olabilir yani 15k ya falan zorlarsan 3060 bulabiliyosun hazır sistemlerde ama notebooklarda 19 dan başlıyor 3060 lar taksitle 25 30 :(

uzun ömürlü olmasını istediğim için 3050 almakta istemiyorum bataklık gibi bir şey

öğrenciyim yurtta kalmıyorum ama sürekli ev değiştiğim için daha rahat olabilir yani 15k ya falan zorlarsan 3060 bulabiliyosun hazır sistemlerde ama notebooklarda 19 dan başlıyor 3060 lar taksitle 25 30 :(
O 19k lık laptop performansını, 12k ya rx6600 lü sistemle alabilirsin. Ama sürekli taşınma vs yapıyorsan ona senin karar vermen gerekir laptop veya masaüstü almaya. Ama hem fiyat, hem de performans açısından masaüstü öneririm

Hayatımda ilk defa bilgisayar alıp kullanmaya başladım 8 ay önce, yayın yapıyorum her gün 3 aydır, bilgisayarın performansı bambaşka bir seviye. 5600x 3060 tan aldığım performansı laptoptan almaya kalksam en az 3070li 6800hli falan bir laptop almam gerekecekti. Nereden baksan 2 katı para şu an o laptoplar. 5600 3060lı sistem 13-15k arası bulunabilirken ara ara, 3070li 6800hli laptoplar dünyanın parası

Geri