SnareEcho
80+ Silver
Bunu bilemezsin yayınlanınca da kalkıyor bazen görünürde şuan öyleYemedim bak video yayınlanacak.
Bu otomatik youtube telifi direk bir müzikte falan atıyor bunu asıl telif bu değil bu çok önemsiz değil sadece para kazanamıyon para kazanması açık olmayan kanalar içiin çok önemli değil bu
Kanalın önerilmeye devam eder sadece bu video bazı ülkelerde (Çoğunlukla bu ülke rusya oluyor) gösterilmez. Kısıtlanan ülke dışında video önerilmeye devam eder. Ve bu şekilde ülke kısıtlaması yiyen 1 videonda olsa 10 videonda olsa kanal kapanmazkanka videoyu yayınlayabılırsın fakat artık yt kanalın önerılmez biraxcık işlevsız olur para kazanamazsın 2 mı 3 uyarıdan sonra kanalın kapanıyordu galıba paylaşmamak daha ıyı
Video yayından kaldırılmıyor. Hiç bir şey olmuyor.Bunu bilemezsin yayınlanınca da kalkıyor bazen görünürde şuan öyle
Kanalım önerilmez derken belirli ülkelerde mi yoksa genel mı?kanka videoyu yayınlayabılırsın fakat artık yt kanalın önerılmez biraxcık işlevsız olur para kazanamazsın 2 mı 3 uyarıdan sonra kanalın kapanıyordu galıba paylaşmamak daha ıyı
genelKanalım önerilmez derken belirli ülkelerde mi yoksa genel mı?
Sadece o videoda birde kanal para kazanman zaten kapalı olduğu için takmaya bilirsin sadece para kazanamıyorsunuzHayatım boyunca mı önerilmem yoksa sadece o videoyu mu önermez peki?
Zaten para için yapmıyorım bu işi. Hem eğlence hem de geleceğim için yapıyorum. Zaten bu video çok da önemli bir video değildi.Sadece o videoda birde kanal para kazanman zaten kapalı olduğu için takmaya bilirsin sadece para kazanamıyorsunuz
Her zamanHayatım boyunca mı önerilmem yoksa sadece o videoyu mu önermez peki?