Pahalı istiyorlar hocam o zaman sıfır fiyatı neredeyse.Hocam o paraları 8 satıyorlar full en ucuz 16gb 6.5k ya bulunuyo tek 8 gb lara 4 5k istiyorlar
Pahalı istiyorlar hocam o zaman sıfır fiyatı neredeyse.Hocam o paraları 8 satıyorlar full en ucuz 16gb 6.5k ya bulunuyo tek 8 gb lara 4 5k istiyorlar
Önerebileceğiniz ucuz kaliteli 16 ram varmı sıfır?Pahalı istiyorlar hocam o zaman sıfır fiyatı neredeyse.
Bu:Önerebileceğiniz ucuz kaliteli 16 ram varmı sıfır?
İnşallah düşer ama tr de birşeyin fiyatının düştüğünü hiç görmedimÇin biraz piyasa ram sürerse azcık düşerdi su fiyatlar
Hocam 10k aşıyor baya ya 7k çokmu kötü fiyat ürüne göre benim attığım?Bu:
Veya bu olabilir hocam:![]()
Patriot Viper Venom 16 Gb 6000 Mhz Cl30 Pvv516g60c30 Ddr5 Tek Modül Ram
RAM kategorisindeki Patriot Viper Venom 16 Gb 6000 Mhz Cl30 Pvv516g60c30 Ddr5 Tek Modül Ram ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Pazarlıkta düşürmeye çalış bence hocam bana pahalı geldi o ram 7kyaİnşallah düşer ama tr de birşeyin fiyatının düştüğünü hiç görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 10k aşıyor baya ya 7k çokmu kötü fiyat ürüne göre benim attığım?
Normalde 8 yazmış birini 7750 ye sattım diyordu son 7 yapabildim şuan piyasada crucial lexar ttforce filan full 8 8.5 9k gibi absürt paralar istiyorlar sıfırda zaten 10k altı hepsi Giriş seviye ramPazarlıkta düşürmeye çalış bence hocam bana pahalı geldi o ram 7kya