O bıraz kötü. Yani kötü demekten kastım daha düşük model. Yanlış anlamayınİşlemci 5 5500

O bıraz kötü. Yani kötü demekten kastım daha düşük model. Yanlış anlamayınİşlemci 5 5500
İşlemci ile birlikte yükseltecekmis bizimki 5600e onun için dedim ryzen5 5600ile darboğaz yapmadan en iyi ekran kartı hangisi olurO bıraz kötü. Yani kötü demekten kastım daha düşük model. Yanlış anlamayınönerimi yapayım ııı o zaman sen bence rx 7600 al en uygun yollusu ve en mantıklısı o olur senin için. 4060 da önerirdim de fiyatı yüksek ama istersen o da 7600 gücünde ve bu önceki mesajımda saydığım + ları olan bir kart. Yani oyun konusunda rt ve dlss3 var artısı olarak. Ayrıyeten oyu dışı render edit gibi şeyler için de iyi olur rtx 4060. Ama düşününce şu karara varıyorsun, işlemcin kötü olsa da b580 ile 4060 aynı fiyatta ve daha iyiyse b580 alırım gibisinden düşünüyorsun... karar sizin
O zaman bence intel b580 akaaar gider.İşlemci ile birlikte yükseltecekmis bizimki 5600e onun için dedim ryzen5 5600ile darboğaz yapmadan en iyi ekran kartı hangisi olur
Teşekkürlerimi sunuyorum hocam sağolasınO zaman bence intel b580 akaaar gider.
Hem 7600xt gücünde hem de alacağı işlemci bu ekran kartı için gayet yeterli. 5500 de yeter tabi ama ara ara çok nadir de olsa drop sorunu olabilir oyunlarda. Sonuçta 5600, 5500'den 30fps daha iyi. Yt den bakmıştım.