F Formander 80+ Bronze Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1,072 Dahası Reaksiyon skoru 208 İsim Formander 19 Ocak 2023 #1 mesela bunları ilk baştaki yere taşımak istiyorum ama sola ve sağa gitmiyor neden
Zeclas. 80+ Bronze Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 1,050 19 Ocak 2023 #2 Formander yazmış: Alıntıyı görüntüle mesela bunları ilk baştaki yere taşımak istiyorum ama sola ve sağa gitmiyor neden Devamı için tıklayın... taskbar ayarlarindan en altta bi ayar var ordan sola alabilirsin bende centerde left secenegi var lefte alirsan sola kayar
Formander yazmış: Alıntıyı görüntüle mesela bunları ilk baştaki yere taşımak istiyorum ama sola ve sağa gitmiyor neden Devamı için tıklayın... taskbar ayarlarindan en altta bi ayar var ordan sola alabilirsin bende centerde left secenegi var lefte alirsan sola kayar
F Formander 80+ Bronze Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1,072 Dahası Reaksiyon skoru 208 İsim Formander 19 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Zeclas. yazmış: taskbar ayarlarindan en altta bi ayar var ordan sola alabilirsin Alıntıyı görüntüle bende centerde left secenegi var lefte alirsan sola kayar Devamı için tıklayın... Çok teşekkür ederim hocam yaptım
Zeclas. yazmış: taskbar ayarlarindan en altta bi ayar var ordan sola alabilirsin Alıntıyı görüntüle bende centerde left secenegi var lefte alirsan sola kayar Devamı için tıklayın... Çok teşekkür ederim hocam yaptım