Bu sistem alınır mı?

Cupra

80+
Reaksiyon skoru
9
Dostlar, İncehesap’tan şöyle bir sistem topladım:

Hız benim için önemli olduğundan SSD olarak Samsung 7150 MB/s – 6300 MB/s hızında bir model seçtim.
Kasayı ise Frisby markasına güvenmediğim için Cougar tercih ettim.

Sizce RX 5050 ekran kartı iyi midir?
Bir de şunu sormak istiyorum: Kasayı Cougar seçmeme rağmen işlemci soğutucusu Frisby olarak görünüyor. Bu durumda gerçekten Frisby soğutucu mu gelir, yoksa stok soğutucuyu mu takarlar?

Not: Sistem ofis kullanımı içindir. İki monitör bağlanacak, oyun oynanmayacak.

Ekler

• 1000033069.webp
    1000033069.webp
    2.7 MB · Hit: 42
Dostlar, İncehesap’tan şöyle bir sistem topladım:

Hız benim için önemli olduğundan SSD olarak Samsung 7150 MB/s – 6300 MB/s hızında bir model seçtim.
Kasayı ise Frisby markasına güvenmediğim için Cougar tercih ettim.

Sizce RX 5050 ekran kartı iyi midir?
Bir de şunu sormak istiyorum: Kasayı Cougar seçmeme rağmen işlemci soğutucusu Frisby olarak görünüyor. Bu durumda gerçekten Frisby soğutucu mu gelir, yoksa stok soğutucuyu mu takarlar?

Not: Sistem ofis kullanımı içindir. İki monitör bağlanacak, oyun oynanmayacak.
ddr4 sistem bide rtx 5050 üstüne bide 30k alınmaz asla

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Rica ederim hocam ne demek, o sistemin kasasına bir ayrı hastayım ben.
Evet bende begendim 2 tane daha sorum var birincisi 700 tl farkla islemciyi r5 7500 yapmak veya 5600x yapmak mantiklimi hangisi daha iyidir bide bu monitorlerden 2 tane alacagim bu sisteme sence fiyat performansı iyi mi? VievSonic

R5 7500 yapmak mantıklı.

Monitör konusunda bu monitör fena değil hocam, hatta fiyatı gayet iyiymiş şuan. Ama pivot bir monitör almak daha konforlu hissettirir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende begendim 2 tane daha sorum var birincisi 700 tl farkla islemciyi r5 7500 yapmak veya 5600x yapmak mantiklimi hangisi daha iyidir bide bu monitorlerden 2 tane alacagim bu sisteme sence fiyat performansı iyi mi? VievSonic
Bu arada şimdi baktım 5600x ve 5700 var özelleştirmelerde

5600x versiyonunda daha sağlam fps alırsın

R5 7500 yapmak mantıklı.

Monitör konusunda bu monitör fena değil hocam, hatta fiyatı gayet iyiymiş şuan. Ama pivot bir monitör almak daha konforlu hissettirir.
Hocam pivot olmasi benim icin onemli degil ben aslinda 7 8 ay once vievsonic in 165 hz 27 inc 2 k monitorunu 5 bine almistim 2 tane amazondan ama suan onlar bayagi firlamis 16 17 bin olmus markayida seviyorum dedim yine vievsonic olsun banada fiyati makul geldi yinede bi sorayim dedim keske curved olsaymis ama idare eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şimdi baktım 5600x ve 5700 var özelleştirmelerde

5600x versiyonunda daha sağlam fps alırsın
Hocam hic oyun oynanilmayacak sadece ofis isleri mail yollama chrome gibi basit islerde kullanilacak aslinda 5060 sistem bile gereksiz iyi gibi ama uzun omurlu olmasini istiyorum

2k lazımsa gamepower aldık geçen arkadaşa korka korka. Valla kalitesini felan bayağı beğendim ben. Fiyatıda uygun hala

Valla hocam pek güven vermedi ya hic böyle bozulsun garantiye vereyim degissin falan o islere girmek istemiyorum ama fiyat iyiymis

Valla hocam pek güven vermedi ya hic böyle bozulsun garantiye vereyim degissin falan o islere girmek istemiyorum ama fiyat iyiymis
O konuda bir şey diyemeyeceğim ama bende kulaklığı var yıllardır, ben bir sorun yaşamadım. Genel olarak baktık şikayetçisi de çok yok. Gerçi aldığın sistem için 1080p monitör çok daha uygun

O konuda bir şey diyemeyeceğim ama bende kulaklığı var yıllardır, ben bir sorun yaşamadım. Genel olarak baktık şikayetçisi de çok yok. Gerçi aldığın sistem için 1080p monitör çok daha uygun
Hocam sistemi aldim bugun teslim edildi suan sitede 33 bine satiyorlar o 5 bin tl karım oldu sayenizde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri