Tweety1781
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
her şey dahil kulaklık vs. 4060 oc 8 gün beyaz ekran kartı i7 12700f işlemci 32 gb ram
Valla bende bilmiyom arkadaşın akrabası satıyormuş ama garanti yokturbilgi yetersiz marka modelleri tam yazman garanti kutu durumlarını belirtmen gerekir
kasa 20ye varsa hemen alırım benKasa 22-20k, full hepsi eğer monitör 1440p ise 30k civarı.
kanka monitör falan bilgisi yok ne desek yalan olur ayrı ayrı satsa daha karlı olabilir onun içinValla bende bilmiyom arkadaşın akrabası satıyormuş ama garanti yoktur
Al kanka sıfırı böyle kasa 28kkasa 20ye varsa hemen alırım ben
Beyaz sistem zaten pahalı oluyor bunun üstüne 4 rgb ram ve sivi sogutma dahil 25 altı koymayın kasayıher şey dahil kulaklık vs. 4060 oc 8 gün beyaz ekran kartı i7 12700f işlemci 32 gb ram Alıntıyı görüntüle
kanka beyaz her zaman bi tık daha pahalıdır senin attığın sistemi 28e kimse almaz ama anakart ssd durumuna göre konudaki kasa 25-26ye satılır rahatAl kanka sıfırı böyle kasa 28k
![]()
Eray Şirin v2 | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Eray Şirin v2 | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kasa 20ye varsa hemen alırım ben
Post automatically merged:
22k al bu arada
2. Elde fiyatlar düşer bunu da biliyorsundur umarım.
Hocam "kimse almaz" komiklik olsun diye mi yazıyorsun, gülesim de gelmiyor. Cahil olduğunu düşünmeye başlıyorum.kanka beyaz her zaman bi tık daha pahalıdır senin attığın sistemi 28e kimse almaz ama anakart ssd durumuna göre konudaki kasa 25-26ye satılır rahat
her şey dahil 50 istiyorkanka beyaz her zaman bi tık daha pahalıdır senin attığın sistemi 28e kimse almaz ama anakart ssd durumuna göre konudaki kasa 25-26ye satılır rahat
attığın sistemi 28k ya alan bilmiyordur net.Post automatically merged:
Hocam "kimse almaz" komiklik olsun diye mi yazıyorsun, gülesim de gelmiyor. Cahil olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Aynen satılır satılmasına da böyle demene şaşırdım, ilginçsin.
mümkün değil denesin ama 3-5 ay kalır ilanda sonra düşürür fiyat boşa beklemiş olurher şey dahil 50 istiyor
monitor kfg tam ise alabilirim.her şey dahil kulaklık vs. 4060 oc 8 gün beyaz ekran kartı i7 12700f işlemci 32 gb ram Alıntıyı görüntüle