10-15k güzel sistem toplanır (kesinlikle amd alın ve en düşük 3. nesil amd olsun mesela ryzen5 3600 olabilir)Arkadaşta böyle bir sistem var bu sistemi direkt es geçip yeni sistem bakmak mı mantıklı bir şeyler yapılabilir mi bütçe 10-15 k
Bu sistemi direkt es geçArkadaşta böyle bir sistem var bu sistemi direkt es geçip yeni sistem bakmak mı mantıklı bir şeyler yapılabilir mi bütçe 10-15 k
Bunun üstüne yapabileceğin yükseltme yok ssdyi kurtarırsın ancak başka şekilde işe yaramazArkadaşta böyle bir sistem var bu sistemi direkt es geçip yeni sistem bakmak mı mantıklı bir şeyler yapılabilir mi bütçe 10-15 k
10-15k güzel sistem toplanır (kesinlikle amd alın ve en düşük 3. nesil amd olsun mesela ryzen5 3600 olabilir)
Bu sistemi direkt es geç
Tamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayımBunun üstüne yapabileceğin yükseltme yok ssdyi kurtarırsın ancak başka şekilde işe yaramaz
Ne kadara satarsan kardırTamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayım
Peki bu sistemi satmak istese satabilir mi düşük sistemlerden fazla anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla hiç gideri olmayan bir sistem
2-3'e ofis pc yapacak vardır illakiTamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayım
Peki bu sistemi satmak istese satabilir mi düşük sistemlerden fazla anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla hiç gideri olmayan bir sistem