Bu sisteme ne yapılabilir?

DA_EREN

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
15000
Arkadaşta böyle bir sistem var bu sistemi direkt es geçip yeni sistem bakmak mı mantıklı bir şeyler yapılabilir mi bütçe 10-15 k

Ekler

• IMG-20250804-WA0012.webp
    IMG-20250804-WA0012.webp
    106.9 KB · Hit: 34
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşta böyle bir sistem var bu sistemi direkt es geçip yeni sistem bakmak mı mantıklı bir şeyler yapılabilir mi bütçe 10-15 k
Bunun üstüne yapabileceğin yükseltme yok ssdyi kurtarırsın ancak başka şekilde işe yaramaz

10-15k güzel sistem toplanır (kesinlikle amd alın ve en düşük 3. nesil amd olsun mesela ryzen5 3600 olabilir)
Bu sistemi direkt es geç
Bunun üstüne yapabileceğin yükseltme yok ssdyi kurtarırsın ancak başka şekilde işe yaramaz
Tamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayım
Peki bu sistemi satmak istese satabilir mi düşük sistemlerden fazla anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla hiç gideri olmayan bir sistem

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayım
Peki bu sistemi satmak istese satabilir mi düşük sistemlerden fazla anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla hiç gideri olmayan bir sistem
Ne kadara satarsan kardır

2-3'e ofis pc yapacak vardır illaki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,057
Üyeler
186,835
Son üye
HarunsBey
Geri