Bu Sistemi Alarak Hata Mı Yaptım?

Alıntıyı görüntülegeçen gün bu sistemi vatandan 90 bin e aldım bazıları kazık yemişsin diyor bende öyle düşünmeye başladım bazıları 5080 li sistem alırsın bu fiyata demeye başladı iyice moralim bozuldu
işlemci 9800x3d ve ekran kartı rtx 5080 li sistemi 110 bine falan kurarsın hocam ama ekran kartı palit olursa. 58.600 tl ye var
ben öyle bir sistem kurdum gelyor kargoda

İşemci: AMD Ryzen 7 9800X3D - 21.194,66
Ekran kartı: Gigabyte RTX 5070 Windforce 29.489,00
Anakart: ASUS TUF GAMING B850M-PLUS - 9.689,05
SSD: Samsung 990 PRO 7450/6900MB - 4.937,42
Ram: Thull Vortex 16x2 7200 MHz CL38 - 9.206,07 (F/p önüme gelen ilkini seçtim daha iyisi kesin vardır)
PSU: Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold - 3.539,09
Sıvı Soğutma: Asus Prime LC 360 - 3.919,58 (360 var)
Kasayı sana bırakıyorum : TOPLAM : 81.974,87
Daha iyisi toplanır 5 dk içinde topladım
Hocam haklısınız birazda ama işimi garantiye almak istedim okadar çok kafa yordum ki şu sistem alma işine artık alayımda bitsin dedim birde biliyorum biraz daha ucuz gibi görünüyor burda ama gidip de parçaları güvenilir olmayan yerlerden almak istemedim

Hocam haklısınız birazda ama işimi garantiye almak istedim okadar çok kafa yordum ki şu sistem alma işine artık alayımda bitsin dedim birde biliyorum biraz daha ucuz gibi görünüyor burda ama gidip de parçaları güvenilir olmayan yerlerden almak istemedim
Doğrudur hocam zamanında bende çok kafa yormuştum senin tercihin anlıyorum senide hayırlısı olsun

Hocam moralinizin düşmesine gerek yok işin sonucunda kaliteli bir pc var nede olsa çöp değilya sadece fiyatı bi tık yüksek 🙂 isterseniz iade etme şasnınız varsa iade edip bilgili arkadaşların tavsiyeleriyle birlikte başka pc toplarsınız iade etme şasınız yoksada olsun hakkınızda hayırlısı buymuş demekki HAYIRLI OLSUN şimdiden.🙂

Hocam moralinizin düşmesine gerek yok işin sonucunda kaliteli bir pc var nede olsa çöp değilya sadece fiyatı bi tık yüksek 🙂 isterseniz iade etme şasnınız varsa iade edip bilgili arkadaşların tavsiyeleriyle birlikte başka pc toplarsınız iade etme şasınız yoksada olsun hakkınızda hayırlısı buymuş demekki HAYIRLI OLSUN şimdiden.🙂
Öyle oldu gibi tesekkür ederim demekki hayırlısı buymuş harbiden yapacak bir şey yok

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yani burda hocam anakart 9900 lerde bir şey demişsiniz ama gidipte anakarti parçaları n11 den falan almak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çoğu ürün anakartda dahil akakçe ve epeyde nerede uygunsa oradan aldım. Anakart ve SSD amazon fiyatları

Hocam çoğu ürün anakartda dahil akakçe ve epeyde nerede uygunsa oradan aldım. Anakart ve SSD amazon fiyatlarp

Hocam çoğu ürün anakartda dahil akakçe ve epeyde nerede uygunsa oradan aldım. Anakart ve SSD amazon fiyatları
Peki abi 85 olsaydı sistem ok miydi sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240mm ile o işlemci soguyor mu yahu
Çoğunlukla oyun oynayacağım hem 9800x3d oyunlarda 7800x3d ye nazaran 6-7 derece daha düşük sıcaklıklarda oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,520
Üyeler
184,640
Son üye
ismpkr
Geri