Bu ssd fiyat performans ürünü mü?

samsung ssd de zirve markalardan biridir alınabilir tabii ki 512 gb size yeterse
Doğru ama yapay zekaya sordum ssd çok iyi ama bazı güncellemelerden ve garanti özelliklerinden falan faydalanamaz diyordu, yqni zaten bu kadar ucuz olması bi tuhaf sizce bi eksikliği yok mu bu ürünün?

Yapay zeka doğru diyor. Çünkü 0 laptoplarda çıkma ssd bu. Özel üretiliyor laptoplar için. Kapalı paket satılan modeller kadar kaliteli degil

Doğru ama yapay zekaya sordum ssd çok iyi ama bazı güncellemelerden ve garanti özelliklerinden falan faydalanamaz diyordu, yqni zaten bu kadar ucuz olması bi tuhaf sizce bi eksikliği yok mu bu ürünün?
bu ürün üzerinde detaylı bir bilgim yok belki eski bir ssd olduğundan olabilir iyice araştır bence

Şöyle yap aklında sürekli aklında kalacaksa başka markalara yönel ne tür oyunlar oynuyosun bilmiyorum ama tavsiyem 1 terabayt al bütçen uygunsa 😊

Yapay zeka doğru diyor. Çünkü 0 laptoplarda çıkma ssd bu. Özel üretiliyor laptoplar için. Kapalı paket satılan modeller kadar kaliteli degil
Nasıl yani pc ye olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ne eksiği olur diğerlerinden, fiyatına değmez mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle yap aklında sürekli aklında kalacaksa başka markalara yönel ne tür oyunlar oynuyosun bilmiyorum ama tavsiyem 1 terabayt al bütçen uygunsa 😊
Bütçem düşük bu yüzden 512gb alıyorum, olabildiğince kısmaya çalışıyorum ki 512 gb yeterli bana

Nasıl yani pc ye olmaz mı?
Dostum nvme destekliyorsa olur. Ama 0 ürünler degil. Seri uretim değil. Sadece laptoplarin yükseltme yapılması için çıkarılmış ssdler. Kisaca çıkma ssdlerdir. Garanti var deseler de garanti yoktur. Sözde satan kişinin garantisi benim karşılığıdır 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,289
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri