Yeni uyandim kb 2.el3k felandi onlar
Arkadasa sistem topluyoruz yuksek okuma yazma lazim 90 azmi beni. Kullansigim ssd de 95%90 a düşmüş bı SSDyi almak ne kadar mantıklı? aynı fiyata okuma yazma hızı biraz daha düşük sıfır al bence.
90 az değilde ssd 2 el alınmaz siber güvenlik olarak almam benArkadasa sistem topluyoruz yuksek okuma yazma lazim 90 azmi beni. Kullansigim ssd de 95
Knk GUVENILIR o konuda sikinti yok90 az değilde ssd 2 el alınmaz siber güvenlik olarak almam ben
Guveniyorsan sorun yok ben olsam almam dedim knkKnk GUVENILIR o konuda sikinti yok
neden alınmaz hocam bu hangi taraf için sıkıntıGuveniyorsan sorun yok ben olsam almam dedim knk
Ben 2 yıldır kullanıyorum Çin'den aldığım sata SSDyi 99 hâla sağlığı kronik sorunlu bir model olabilir bu hızlı düşmüş bence sağlığı.Arkadasa sistem topluyoruz yuksek okuma yazma lazim 90 azmi beni. Kullansigim ssd de 95
Knk kac tb indirmisindir ben 50tb ustudurBen 2 yıldır kullanıyorum Çin'den aldığım sata SSDyi 99 hâla sağlığı kronik sorunlu bir model olabilir bu hızlı düşmüş bence sağlığı.
50 yoktur benim 50tb naptın ki senKnk kac tb indirmisindir ben 50tb ustudur