rafetsunal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
knk o 2021 model daha düşük modelArkadaşlar bu telefon 2.el olarak çok ucuza geliyor normalde 2100 2400 falan bu niye bu kadar ucuz? almaya gitsem sahte olup olmadığını ya da problemi olup olmadığını nasıl bulurumTürkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
bir farkı var mı model olarak yoksa alayım o adamdan zaten 1 2 sene sonra değiştiricem şuan telefonum yok o yüzdenknk o 2021 model daha düşük model
farkı var ama çok değil alınır güzel telefonbir farkı var mı model olarak yoksa alayım o adamdan zaten 1 2 sene sonra değiştiricem şuan telefonum yok o yüzden
yani tft mobile falan oynatsa yeter bana pek bi isteğim yok zaten 1600tllik telefondan gidipte cod falan oynamayı düşünmüyorum bilefarkı var ama çok değil alınır güzel telefon
cod da oynarsınyani tft mobile falan oynatsa yeter bana pek bi isteğim yok zaten 1600tllik telefondan gidipte cod falan oynamayı düşünmüyorum bile
eyw o zaman o şahıs döndüğünde gidip alayım teşekkürlercod da oynarsın
hocam telefon yurtdışı maillimi öyle bir şeymiş alayım mı genedecod da oynarsın
Alma sadece yurtdışında kullanabilirsin Türkiye’de kapanır o hat Wi-Fi fln kullanamazsınhocam telefon yurtdışı maillimi öyle bir şeymiş alayım mı genede