Bugün Monitör Sipariş Vereceğim Ama Kararsızım

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
757
Uzun araştırmalarım sonucunda bu dört modele kadar eleme yaptım. Ghosting kesinlikle olmamalı. Ölü piksel biraz şans işi ama eğer çıkarsa bana bunun garantisini verebilecek bir marka lazım. Ayrıca 50 FPS altında sorun çıkarmamalı. 1-2 monitörde gördüm öyle sorunlar olabiliyormuş. Siz bu dördünden hangisini önerirsiniz benim sisteme? Ya da bu fiyatlara yakın başka bildiğiniz bir monitör varsa onu da ekleyebilirsiniz.
son4.PNG

Uzun araştırmalarım sonucunda bu dört modele kadar eleme yaptım. Ghosting kesinlikle olmamalı. Ölü piksel biraz şans işi ama eğer çıkarsa bana bunun garantisini verebilecek bir marka lazım. Ayrıca 50 FPS altında sorun çıkarmamalı. 1-2 monitörde gördüm öyle sorunlar olabiliyormuş. Siz bu dördünden hangisini önerirsiniz benim sisteme? Ya da bu fiyatlara yakın başka bildiğiniz bir monitör varsa onu da ekleyebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
8 yıldır philips monitör kullanıyorum sapa sağlam monitör ölü piksel sıkışmış piksel ile hiç karşılaşmadım sağlamlık istersen philips iyidir.
(1080p LED 60 HZ VGA PHILIPS 226V4)

bu arada ciddiyim bir ara klavyeyi taşırken ekrana yanlışlıkla gelmişti hiç bir şey olmadı
(Klavye 1 KG)

Uzun araştırmalarım sonucunda bu dört modele kadar eleme yaptım. Ghosting kesinlikle olmamalı. Ölü piksel biraz şans işi ama eğer çıkarsa bana bunun garantisini verebilecek bir marka lazım. Ayrıca 50 FPS altında sorun çıkarmamalı. 1-2 monitörde gördüm öyle sorunlar olabiliyormuş. Siz bu dördünden hangisini önerirsiniz benim sisteme? Ya da bu fiyatlara yakın başka bildiğiniz bir monitör varsa onu da ekleyebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Donanim arsivi bugun bi monitor yayinlayacak instagram hikayesinde onu bekle bence saat 18.00

bende monitör alacağım saat altıyı beklıyorum

Dell ben kullanıyorum harika bir monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,294
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri