Bunları İndirmelimiyim?

DenizKYNK

80+
Reaksiyon skoru
97
1591495719835.webp

Dostlarım bunları indirmelimiyim?

Seçime bağlı araçlar kısmı dışında hepsini tik işaretleyip indirmelisin.Windows Update gibi düşün

her zaman güncel tut çünkü bios güncellemesini de kendisi yapıyor o şekilde bir de realtek ses sürücüsünü de güncelliyor onlar için fps artmaz ancak yeni güncellemeler ile artabilir.KISACA SEÇİME BAĞLI ARAÇLAR DIŞINDAKİLERİ HEP GÜNCEL TUT

her zaman güncel tut çünkü bios güncellemesini de kendisi yapıyor o şekilde bir de realtek ses sürücüsünü de güncelliyor onlar için fps artmaz ancak yeni güncellemeler ile artabilir.KISACA SEÇİME BAĞLI ARAÇLAR DIŞINDAKİLERİ HEP GÜNCEL TUT
Tamam teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır oldu sanırım sistem kendiliğinden restart attı sonra windows açıldı. Sonrada Dragon Center uptading dedikden sonra kapandı.

Son düzenleme:
İndirmek senin için daha avantajlı olur, en azından sistemi güncel ve aktif tutarsın.

İndirmek senin için daha avantajlı olur, en azından sistemi güncel ve aktif tutarsın.
Ben işde onu merak ediyorum sistem güncel olunca ne gibi avantajlar sağlıyor sistem için?

Ben işde onu merak ediyorum sistem güncel olunca ne gibi avantajlar sağlıyor sistem için?
Hatalar ve sorunlar varsa her yeni güncellemede bunları yeniliyorlar, senin fark etmediğin bir sorun bile olabilir. Bunları her zaman güncellemekte fayda var.

Hatalar ve sorunlar varsa her yeni güncellemede bunları yeniliyorlar, senin fark etmediğin bir sorun bile olabilir. Bunları her zaman güncellemekte fayda var.
Tamam çok saol adamsın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,640
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri