Neler Yeni

Burçlar gerçekte var mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,655
Ben burçlara inanmam ama kendi burcuma bakarım. Çoğuda doğru çıkar. Mesela şu şu özelliği vardır der ve bende de o özellik var. Yanlışıda var tabii ki. Siz burçlara inanır mısınız? Burçlar bilimsel bir şey mi?

İnanmam gerçek değil

Ben burçlara inanmam ama kendi burcuma bakarım. Çoğuda doğru çıkar. Mesela şu şu özelliği vardır der ve bende de o özellik var. Yanlışıda var tabii ki. Siz burçlara inanır mısınız? Burçlar bilimsel bir şey mi?
inanmam. değil.

bilimsel bir şey değil

Din gibi, insanların kendini iyi hissetmesi amaçlı oluşturulmuş bir düşünce. Kısaca zırva.

Saçmalık, aşırı inananlar bile burç tahmini yapamıyor ben yeni burç yaratsam bende de bu özellik var dersin

Her burçda genel özellikleri yaziyolar zaten sacma sapan nerdeyse her burçta ayni şeyler saçmalik yok birde astroloji felan yani Allah inanana akıl versin diyeyim

Her burçda genel özellikleri yaziyolar zaten sacma sapan nerdeyse her burçta ayni şeyler saçmalik yok birde astroloji felan yani Allah inanana akıl versin diyeyim
bizim ingilizce hocası acayip inanıyor geçen gün merkür retrosuymuş sinirli olabilirim bide teknolojik aletlerinize dikkate edin dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,889
Üyeler
173,430
Son üye
Yıldıran123
Geri