Neler Yeni

Burçlar gerçekte var mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben burçlara inanmam ama kendi burcuma bakarım. Çoğuda doğru çıkar. Mesela şu şu özelliği vardır der ve bende de o özellik var. Yanlışıda var tabii ki. Siz burçlara inanır mısınız? Burçlar bilimsel bir şey mi?

milenix

80+ Gold
Ben burçlara inanmam ama kendi burcuma bakarım. Çoğuda doğru çıkar. Mesela şu şu özelliği vardır der ve bende de o özellik var. Yanlışıda var tabii ki. Siz burçlara inanır mısınız? Burçlar bilimsel bir şey mi?
inanmam. değil.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
bilimsel bir şey değil

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Din gibi, insanların kendini iyi hissetmesi amaçlı oluşturulmuş bir düşünce. Kısaca zırva.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Muhammet
Her burçda genel özellikleri yaziyolar zaten sacma sapan nerdeyse her burçta ayni şeyler saçmalik yok birde astroloji felan yani Allah inanana akıl versin diyeyim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Her burçda genel özellikleri yaziyolar zaten sacma sapan nerdeyse her burçta ayni şeyler saçmalik yok birde astroloji felan yani Allah inanana akıl versin diyeyim
bizim ingilizce hocası acayip inanıyor geçen gün merkür retrosuymuş sinirli olabilirim bide teknolojik aletlerinize dikkate edin dedi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

Top Bottom