Burger king vs Popeyes hangisi?

Burger King'in yaptığı burgerler çok küçük ve doyurucu değil.
Popoyes'in de tavukları KFC kadar iyi değil. :D O yüzden ikisini de tercih etmiyorum.

genellikle hangisini tercih ediyorsunuz
Abi valla ikisi de doyurucu değil artık. Geçen 60tl'ye popeyes tavuk dürüm aldım. Gelen dürüm 10-15cm falandı. Resimde 30 gibi duruyordu. Kola ve patatesle doydum. 60tl vereceğime 40tl'ye 45cm zurna dürüm söyler yerdim. Ha tadı çok güzel bak ona lafım yok. Ama porsiyon olarak çiğköfte dürümden küçük.

Zincirburgerler genellikle güzel ve doyurucu olmuyor menüleri. Popeyes'ta artık eskisi kadar güzel değil tadı. O yüzden KFC yiyorum genellikle. Mc Donalds'tan aldığım zaman uygulaması var orada kampanyalar oluyor 60TL'lik menünün (bayadır yemediğim için menü adını ve fiyatını tam hatırlamıyorum eskini baz aldım) aynısından 1 tane daha veriyor o kampanyalar dışı yenmez.

Her konuda Burger King, Popeyes'a tur bindirir. İl dışında okuduğum için ikisinin de müdavimi oldum diyebilirim, sabahtan akşama sana Burger King fanboyluğu yapabilirim .dd Lezzetini beğenmeyen arkadaşlar olabilir, şahsi bir mesele, onun dışında Burger her türlü daha iyi. Popeyes güya zincir restoran, önce farklı şubelerinde hizmeti, kaliteyi denetleyip bi standarda oturtsun sonra Burger ile kıyaslarım belki.

burger king de lezzet fena değil ama doymak için 150-200 lira ödemen lazım

Geri