Bursa İnternet Saglayicisi Önerisi

Void

80+
Reaksiyon skoru
1
Internetkutusu diye bir firma var altyapim 44 mbps 400 mt santral uzaklığı ve 100 Mbps İndirme 8 Mbps Yükleme için 100 TL istiyorlar.
Şuan Türk Telekom 16 Mbps internetim var upload çok zayıf ve faturam 130 TL. Sizce geçilir mi TT'den internetkutusuna kullanan var mı?

internet kutusu şu anda hangi hızı alıyorsan onu aynen veriyor. daha sorun yaşamadığım için destek konusunda nasıllar bilmiyorum.

Hocam ping durumunuz iyi mi örneğin lolde falan ne pinglerde oynuyorsunuz özellikle kesinti oluyor mu ne zamandır turk Telekom kesinti oluyor da.
lol falan oynamıyorum, kesinti hiç olmadı dediğim gibi, sık sık kesinti oluyorsa netspeed geçebilirsin onların müşteri hizmetleri bayağı ilgiliydi en son.

• Beğen
Reaksiyonlar: Void
Screenshot_2.png

Arkadaşlar sanırım evde Superonline Fiber hattı varmış millenicom adlı firmadan sorguladığımda böyle çıkıyor ve fiyatı makul geldi fakat altyapının karşıladığı maksimum hız 100 mbps olmasına rağmen bana neden 24 mbps öneriyor firma acaba bunun bir sebebi var mıdır?

Fiber varsa 100'e kadar verebiliyor olması lazım, sadece 24 mü var?

Arkadaşlar internet annem üzerineydi o da geçen ay yeni tarife almış TürkTelekom üzerinden 2 sene taahhüt var bu duruma çok moralim bozuldu cayma bedeli 370TL istiyorlar Milenicomun sitesinde 200 TL faturaya yansıtılacak diyor 170TL de kendimiz ödesek değer mi? Böyle bir risk alınır mı veya cayma bedelini atlatıp iptal edebilir miyim aboneliğimi? Tam olarak ne yapmam gerekir tavsiyelerinize açığım......

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,807
Üyeler
174,243
Son üye
Azzx
Geri