sarı siteye baktın mı bazen sıfır ilanlar olabiliyorMerhaba. Ben Bursa'da PS4 alacağım fakat 0 satan veya güvenilir bir dükkan bulamadım. Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde de yok. Nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mağazada satan yerler muhtemelen çok fiyat çekebilir. Evkur'da vardır muhtemelen ama piyasadan çok pahalı olur.Merhaba. Ben Bursa'da PS4 alacağım fakat 0 satan veya güvenilir bir dükkan bulamadım. Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde de yok. Nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Etiketlenmisim tessekkur ederim ama maalesef bilgim yok
Peki sizce series s mi PS4 müMağazada satan yerler muhtemelen çok fiyat çekebilir. Evkur'da vardır muhtemelen ama piyasadan çok pahalı olur.
Ona yorum yapamam dostum pek bilgim yok.Peki sizce series s mi PS4 mü
Baktım fakat bulamadımsarı siteye baktın mı bazen sıfır ilanlar olabiliyor
Tamam dersen söylerim konumunu inegöldekininMudanya tarafında vardı. İstersen inegöl de bildiğim bir yer var.
İnegöl tarafları bana çok uzak kalıyor fakat dükkan ismi söyleyebilirmisiniz belki yıldırım da mağaza vardırMudanya tarafında vardı. İstersen inegöl de bildiğim bir yer var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam dersen söylerim konumunu inegöldekinin
Ve fiyatı ne kadarİnegöl tarafları bana çok uzak kalıyor fakat dükkan ismi söyleyebilirmisiniz belki yıldırım da mağaza vardır
Ps alacaksanız 1.500-2000 arasıdır muhtemelen. 0 ürün olabilie. Mağaza tek başka şubeleri yoktur.İnegöl tarafları bana çok uzak kalıyor fakat dükkan ismi söyleyebilirmisiniz belki yıldırım da mağaza vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve fiyatı ne kadar
numarası falan var mı belki bende düşünebilirim sıfır satıyorsaPs alacaksanız 1.500-2000 arasıdır muhtemelen. 0 ürün olabilie. Mağaza tek başka şubeleri yoktur.
Bilmiyorum bakarım. Özelden yazarsanız bulup yazarım.numarası falan var mı belki bende düşünebilirim sıfır satıyorsa