Bütçeni söyle laptop atayım

30000
Gaming
Nvdia ekran kartı ve Intel işlemci

Merhaba 40K ya kadar 4060 veya bu daha iyi diyeceğin ekran kartlı laptop link atarmısınız
Piyasanın içinden geçtiler 40k altı için, biraz bekleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70k
Elektrik elektronik müh. için (otoket benzeri uygulamalar)
Mac olmasın
Ultrabook arıyorsunuz yani.

Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
1) 30000TL
2) Oyun
3) Pil süresi iyi olsun, iyi fps versin, oyunlarda üzmesin, imzamdakine eşdeğer veya bi tık fazlası olabilir

1) 30000TL
2) Oyun
3) Pil süresi iyi olsun, iyi fps versin, oyunlarda üzmesin, imzamdakine eşdeğer veya bi tık fazlası olabilir

Hocam bunu onereciktimde arkadaşa ram 8gb sonradan 8gb eklersek garantide sıkıntı olur mu sence ?

Hocam merhaba max 50k bandında bir bilgisayar önerir misin? Ağırlıklı kullanım 3d çizim ve oyun. Benim için önemli olan min 16” olması daha büyük ekran tabii ki daha iyi. Marka olarak bazı markalara takıntım var mesela hp ve dell istemiyorum. Asus lenovo acer ve alternatifler olabilir. Teşekkürler.

Hocam bunu onereciktimde arkadaşa ram 8gb sonradan 8gb eklersek garantide sıkıntı olur mu sence ?
Sıkıntı olmaz.
Hocam merhaba max 50k bandında bir bilgisayar önerir misin? Ağırlıklı kullanım 3d çizim ve oyun. Benim için önemli olan min 16” olması daha büyük ekran tabii ki daha iyi. Marka olarak bazı markalara takıntım var mesela hp ve dell istemiyorum. Asus lenovo acer ve alternatifler olabilir. Teşekkürler.

hocam lenovo loqlarda parçaların performansı ve soğutması iyi lakin pil konusu şaibeli bir tık aynı laptopun 4060lısını kullanıyorum battary drain problemi var

Bütçe 60K-70K arası, amaç oyun oynamak. Talep iyi ve uzun ömürlü bir laptop hem perfonmans hem de kasa sağlamlığı açısından.

Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
Bütçe : 15.000-20.000
Amaç: Okul iş ve biraz oyun çok yüksek FPS oyunları değil
Bu amaç doğrultusunda sistem toplamam mı yoksa laptop almam mı daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular