Yani hocam bana sarjı daha çok önemli 4050 fln da olur 4060 yerineEkran kartı ağırlıklı olsun değil mi?
Yani hocam bana sarjı daha çok önemli 4050 fln da olur 4060 yerineEkran kartı ağırlıklı olsun değil mi?
Kendi kullandığım laptopu önerebilirim. Fakat fiyatı 33K iken 40K oldu.Yani hocam bana sarjı daha çok önemli 4050 fln da olur 4060 yerine
günlük kullanımda ne kadar gidiyor hocam mesela dışarı çıksan ofis programları açsan harici ekran kartını kullanmayanKendi kullandığım laptopu önerebilirim. Fakat fiyatı 33K iken 40K oldu.
43 bin TL bütçeyle, mühendislik programları ve teknik çizim derslerinde sorunsuz çalışacak, aynı zamanda The Last of Us, God of War ve Assassin’s Creed serisi gibi oyunları rahatça oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum. Ekranı canlı, pil ömrü tatmin edici olmalı. RAM ve SSD kapasitesi başlangıçta düşük olabilir; sonradan yükseltilebilmesi yeterli. Ancak ekran kartı, işlemci, ekran kalitesi ve pil performansı öncelikli kriterlerim.Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
35K bandında, f/p olarak ne var şu an?
Panel, soğutma + GPU W olarak.
Testini yapmıştım 144Hz denge modunda 2 saat falan gitmişti 60Hz ve sessiz modda 3-4 saat gider.günlük kullanımda ne kadar gidiyor hocam mesela dışarı çıksan ofis programları açsan harici ekran kartını kullanmayan
Tebrik ediyorum istediklerinizi detaylandırarak anlatmışsınız. Oynayacağınız oyunlar işlemci ağırlıklımı ekran kartı ağırlıklımı?43 bin TL bütçeyle, mühendislik programları ve teknik çizim derslerinde sorunsuz çalışacak, aynı zamanda The Last of Us, God of War ve Assassin’s Creed serisi gibi oyunları rahatça oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum. Ekranı canlı, pil ömrü tatmin edici olmalı. RAM ve SSD kapasitesi başlangıçta düşük olabilir; sonradan yükseltilebilmesi yeterli. Ancak ekran kartı, işlemci, ekran kalitesi ve pil performansı öncelikli kriterlerim.
Dün ben de buna denk gelmiştim, ekran kartı kaç W acaba bunun?Mesaj otomatik birleştirildi:
Testini yapmıştım 144Hz denge modunda 2 saat gitmişti 60Hz ve sessiz modda 3-4 saat gider.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tebrik ediyorum istediklerinizi detaylandırarak anlatmışsınız. Oynayacağınız oyunlar işlemci ağırlıklımı ekran kartı ağırlıklımı?
115W.Dün ben de buna denk gelmiştim, ekran kartı kaç W acaba bunun?
Teşekkürler, daha çok hikayeli oyun için.115W.
Oyunlardan gram anlamıyorum. Tam olarak ne istiyorsunuz?Teşekkürler, daha çok hikayeli oyun için.
Rekabetçi oyun oynanmayacak...
Bu model uygun aslında, belirtmek için söyledim.Oyunlardan gram anlamıyorum. Tam olarak ne istiyorsunuz?
Ekran kartı ağırlıklı olacak ama işlemcisinin de vasat olmasını istemem ortalama ve üst segment arası olursa sevinirimMesaj otomatik birleştirildi:
Testini yapmıştım 144Hz denge modunda 2 saat falan gitmişti 60Hz ve sessiz modda 3-4 saat gider.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tebrik ediyorum istediklerinizi detaylandırarak anlatmışsınız. Oynayacağınız oyunlar işlemci ağırlıklımı ekran kartı ağırlıklımı?
Isınma sorunu bulunmuyor.Bu model uygun aslında, belirtmek için söyledim.
RDR2, Last of US, GTA gibi hikayeli oyunlar oynamak amaçlı, ısınma sorunu olmayan, güç kablosu bağlı genelde evde kullanılacak.
13650HX modeli 48K 12450HX modeli 35K. 4060 ekran kartlı LOQ.Ekran kartı ağırlıklı olacak ama işlemcisinin de vasat olmasını istemem ortalama ve üst segment arası olursa sevinirim