35 - 40 ı aşmak istemiyorum hocam. Ne kadar f/p o kadar iyiBütçe?
50.000 60.000 civarlarıBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Power Supply(ASUS ROG THOR 1600W) ve işlemci için 9950x box almaya karar verdim ve ssd için neden renegade dediniz?sistem güzel. Ssd olarak renegade tercih edin.
iyi yapmışsınız hovamPower Supply(ASUS ROG THOR 1600W) ve işlemci için 9950x box almaya karar verdim
daha iyive ssd için neden renegade dediniz?
Ekran Kartı50.000 60.000 civarları
50-55k bütce oled monitor 27 inc ve yanına sistemBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Hocam eminmisiniz bu bütçede sanki oled gereksiz gibi? Monitör bütçeye dahil sanırım.50-55k bütce oled monitor 27 inc ve yanına sistem
Döneceğim hocam.Tekrardan merhaba hocam, bütçede hafif değişiklikler oldu, bu durumda 22 bin tl bütçe ile ekran kartsız (kendi ekran kartımı kullanacağım) ryzen 5 7500f işlemcili, 32 gb ramli nasıl bir sistem önerirsiniz?
30-40k arası düşünüyorum premiere pro ve after Effects kullanıyorum oyun amaçlı değil bu yüzden ekran kartı yerine rame yatırım yapmak mantıklı olur diyenler var ama kafam karışık güzel bir sistem önerirsen harika olur.Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Hocam o bütçeye sizin için macbook daha mantıklı olmaz mı?30-40k arası düşünüyorum premiere pro ve after Effects kullanıyorum oyun amaçlı değil bu yüzden ekran kartı yerine rame yatırım yapmak mantıklı olur diyenler var ama kafam karışık güzel bir sistem önerirsen harika olur.
İşlemciTekrardan merhaba hocam, bütçede hafif değişiklikler oldu, bu durumda 22 bin tl bütçe ile ekran kartsız (kendi ekran kartımı kullanacağım) ryzen 5 7500f işlemcili, 32 gb ramli nasıl bir sistem önerirsiniz?
Ekran Kartı35 - 40 ı aşmak istemiyorum hocam. Ne kadar f/p o kadar iyi