Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Merhaba hocam.
Bütçe: 40K Yalnızca kasa
Kullanım amacı: Grafik tasarım, video edit vs. (iş yeri için)

SSD
Kasa + Güç Kaynağı

Bütçe?
Ekran kartini

PowerColor RX 9070 Reaper​

Anakarti
Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi
Ssd
Kasa
sogutucuyla islemci ayni olsa nasil olur

20.000-25.000 BANDINDA SİSTEM ÖNERİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OYUN VE YAZILIM İÇİM

Kardeşim 3 gündür yazıyorum sana öneri için 30k bütçeyle cevap vermeyeceksen konuyu neden açtın

Ekran kartini

PowerColor RX 9070 Reaper​

Anakarti
Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi
Ssd
Kasa
sogutucuyla islemci ayni olsa nasil olur
Kötü olur.

Anakartın yazılımı iyi değil. Ssd giriş seviye. 650w belki yeterli olsa da çok düşük
Peki attigim ekran kartini senin attiigin sisteme entegre etsem nasil olur

Cunku cunku galaxy 5070 halkkinda inceleme gormedim bide dual olması sogutma acisinindan nasil etkisi olur onu bilmoyorim

Peki attigim ekran kartini senin attiigin sisteme entegre etsem nasil olur
9070 bu fiyata alınmaz. Eskiden 23 25k idi ama artık fiyatını haketmiyor. 5070 al.

Cunku cunku galaxy 5070 halkkinda inceleme gormedim bide dual olması sogutma acisinindan nasil etkisi olur onu bilmoyorim
Fan sayısından çok soğutma yapısı önemli. Mesela İnno3d twin x2 5070 modelinde en fazla 67 dereceyi gördüm. Yabancı bir inceleme videosu vardı da adını hatırlamıyorum.

9070 bu fiyata alınmaz. Eskiden 23 25k idi ama artık fiyatını haketmiyor. 5070 al.

Fan sayısından çok soğutma yapısı önemli. Mesela İnno3d twin x2 5070 modelinde en fazla 67 dereceyi gördüm. Yabancı bir inceleme videosu vardı da adını hatırlamıyorum.
Eger galaxynin sogutmasi iyiyse alirim zaten onun disinde 9070 de ucuzlar belki diyebekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,799
Üyeler
187,246
Son üye
Ebuerylmz
Geri