Teşekkürler link varmı acabaTunçmatik powersurge öneririm bazı ürünlerini geri çağıracak kadar güveniyorlar ürünlerine hata istemiyorlar bir de eğer dolap yandıysa ev tesisatı ya da trafodan gelen akım voltaj değerlerinde sorun olabilir bu sorunu tespit ettirip belgeleyince dağıtım şirketleri bazı masrafları kendileri karşılayabiliyorlar (duruma göre-net bilgim yok başıma gelmedi)
Budur dediginiz ?Tunçmatik powersurge öneririm bazı ürünlerini geri çağıracak kadar güveniyorlar ürünlerine hata istemiyorlar bir de eğer dolap yandıysa ev tesisatı ya da trafodan gelen akım voltaj değerlerinde sorun olabilir bu sorunu tespit ettirip belgeleyince dağıtım şirketleri bazı masrafları kendileri karşılayabiliyorlar (duruma göre-net bilgim yok başıma gelmedi)
Bu dimi hocam?Scheinder ve APC öneririm
m.n11.com
Evet, aynı fiyata apc nin 4 lü prizide varBu dimi hocam?
Apc By Schneider Electric PM1WB-GR Tekli Akım Korumalı Priz Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM1WB-GR Tekli Akım Korumalı Priz Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu ama bazı ürünleri geri çağrıldı onları kontrol edip alın hocamTeşekkürler link varmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Budur dediginiz ?
Tunçmatik Tsk19019 Akım Koruyucu Prizler, Beyaz, 1'Li 1050 Joule : Amazon.com.tr: Elektronik
Tunçmatik Tsk19019 Akım Koruyucu Prizler, Beyaz, 1'Li 1050 Joule : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Tunçmatikin teklisi var kablosuz direk prize takılanlardan. Ben onlardan aldım memnunum.Dostlar buzdolabı anakartı yandı değiştirdik servis akım korumalı priz alın dedi 4lu 5li olanlar fazla gelir daha az girişli öneriniz varmı acaba sağolun.
bumu hocam kullandıgınız ?Tunçmatikin teklisi var kablosuz direk prize takılanlardan. Ben onlardan aldım memnunum.
EVETbumu hocam kullandıgınız ?
Tunçmatik Tsk19019 Akım Koruyucu Prizler, Beyaz, 1'Li 1050 Joule : Amazon.com.tr: Elektronik
Tunçmatik Tsk19019 Akım Koruyucu Prizler, Beyaz, 1'Li 1050 Joule : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr