BUZDOLABI AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,466
Dostlar buzdolabı anakartı yandı değiştirdik servis akım korumalı priz alın dedi 4lu 5li olanlar fazla gelir daha az girişli öneriniz varmı acaba sağolun.

Tunçmatik powersurge öneririm bazı ürünlerini geri çağıracak kadar güveniyorlar ürünlerine hata istemiyorlar bir de eğer dolap yandıysa ev tesisatı ya da trafodan gelen akım voltaj değerlerinde sorun olabilir bu sorunu tespit ettirip belgeleyince dağıtım şirketleri bazı masrafları kendileri karşılayabiliyorlar (duruma göre-net bilgim yok başıma gelmedi)

Tunçmatik powersurge öneririm bazı ürünlerini geri çağıracak kadar güveniyorlar ürünlerine hata istemiyorlar bir de eğer dolap yandıysa ev tesisatı ya da trafodan gelen akım voltaj değerlerinde sorun olabilir bu sorunu tespit ettirip belgeleyince dağıtım şirketleri bazı masrafları kendileri karşılayabiliyorlar (duruma göre-net bilgim yok başıma gelmedi)
Teşekkürler link varmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Budur dediginiz ?

Scheinder ve APC öneririm

Ben APC oneririm. Kendi kullandigimdir. Bizzat yetkili servisin önerisi. Ancak fiyatları biraz tuzlu. Ve tekli alın. 1 prizde sadece buzdolabi olsun. 2li 3lu prizde baska seylerle birlikte kullanmayin

1 kere alin kaliteli bir daha gozunuz arkada kalmasin bence. Garanti disindayken sorun olursa çok yuksek maliyetler cikabilir.

Geri