#BX500Sorunları_magdurları

Alıntıyı görüntüle

Buyrun hocam bendeki sonuçlar böyle bugün de James Donkey 512 GB m2 aldım onun da testlerini atarım inşallah.
hahahah %100 sağlık mı gerçekten çok iyimiş her üründe partinin bir bölümünde sorun çıkar dünyada elektronikte bu oran minimum %2'dir sorun çıkmazsa üretici "lan bu modelde neden sorunlu ürün gelmedi" der. Ama bu James Donkey konusunda sırf insanlar markayı tanımıyor diye bazıları benim üzerimden James Donkey manipülasyonu yaptı ve BX500 önerdiler ama Allah o kadar büyük ki BX500 bu zamana kadar gelmiş üretilmiş en problemli SSD olarak kullanıcıları tarafından zikrediliyor...

Hocam 9 TB veri yazmışsın, %9 sağlık düşmüş.
Sorunu bu zaten, cidden kötü.
Cidden o kadar kötü mü ya hiç mavi ekran falan vermedi, ileride umarım bozulmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benchmark önemli zaten. Sorunlu olan SSD'ye sorunsuz diyiyorsun. Tebrikler.
Sorunsuz derken normal kullanımda sorunsuz kullanıyorum demek istedim.

hahahah %100 sağlık mı gerçekten çok iyimiş her üründe partinin bir bölümünde sorun çıkar dünyada elektronikte bu oran minimum %2'dir sorun çıkmazsa üretici "lan bu modelde neden sorunlu ürün gelmedi" der. Ama bu James Donkey konusunda sırf insanlar markayı tanımıyor diye bazıları benim üzerimden James Donkey manipülasyonu yaptı ve BX500 önerdiler ama Allah o kadar büyük ki BX500 bu zamana kadar gelmiş üretilmiş en problemli SSD olarak kullanıcıları tarafından zikrediliyor...
Abi özele bakabilir misin rica etsem?

BX500 bir zaman çok önerildi alanların %90 ı şuan mağdur

Cidden o kadar kötü mü ya hiç mavi ekran falan vermedi, ileride umarım bozulmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunsuz derken normal kullanımda sorunsuz kullanıyorum demek istedim.
Mavi ekran sorunu popüler değil zaten.

Bu arada bu sonuçlar nasıl yani sabit 40 derece 41 olduğunu görmedim ama buradan neye bakmam gerektiğini bilmiyorum aşağıda yazan şeyler ne anlam ifade ediyor
o SSD'de ısı sensörü mü yok nedir sanırım herkeste 40 derece gösteriyor onun doğru sıcaklık olduğunu düşünmüyorum

Hocam o pek olmuyor, tek tük kişide olur o da gelir konu açar zaten.
Sağlığı sıkıntı bu SSD diskin, uzun ömürlü değil.
Uzun kullanımda olan verileriniz ve hızınıza olur o yani.
Sıcaklık da cabası, gördüğüm kadarı ile sizde de var.

Geri