Neler Yeni

c# programlama dilinde gelişme

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Numan Balaban
Bir platform üzerinden c# programlama dili üzerine birden fazla örnek yaptım ve konu içerikli öğretici videoların hepsini bitirdim daha iyi olmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Konu hakkında bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

milenix

80+ Gold
Bir platform üzerinden c# programlama dili üzerine birden fazla örnek yaptım ve konu içerikli öğretici videoların hepsini bitirdim daha iyi olmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Konu hakkında bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
uygulama yap

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Burak B
C# öğrenmeniz iyi olmuş. Modern ve sürekli güncelleme alan bir dil. C ve C++ dan daha esnek ve seri olmasından dolayı ben de çok kullanıyorum bu dili ancak kısa sürede hakim olmanız zor gibi. Bir çok platforma uygulama geliştirebilirsiniz. Hatta programcılar arasında iğrenç bir esprisi vardır;
-Why do Java Programmers wear glasses?
-Because they can't C# :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Numan Balaban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C# öğrenmeniz iyi olmuş. Modern ve sürekli güncelleme alan bir dil. C ve C++ dan daha esnek ve seri olmasından dolayı ben de çok kullanıyorum bu dili ancak kısa sürede hakim olmanız zor gibi. Bir çok platforma uygulama geliştirebilirsiniz. Hatta programcılar arasında iğrenç bir esprisi vardır;
-Why do Java Programmers wear glasses?
-Because they can't C# :)
Uzun zamandır dil üstünde çalışıyorum bu çalışmalara nasıl bir yön vermeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Numan Balaban
neler öğrendiniz o önemli herhalde linkileri atarsanız sıkıntı olmaz
@Mehmet Yılmaz linkleri atabilir mi
İçerikler şu şekilde
Sıkıntı olucaksa sonrasında kaldırabilirim

milenix

80+ Gold
İçerikler şu şekilde
Sıkıntı olucaksa sonrasında kaldırabilirim
mesela bu öğrendiklerinden yola çıkarak uygulamalar geliştirebilirsin örnek (bunu anlatmış mı bilmiyorum ama) intten döviz kurlarını çekip grafiklerle fln gösterebilirsin ya da veritabanı kullanarak market uygulaması gibi bir şey yapabilirsin gibi gibi çeşitli uygulamalar kendini geliştirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Numan Balaban
mesela bu öğrendiklerinden yola çıkarak uygulamalar geliştirebilirsin örnek (bunu anlatmış mı bilmiyorum ama) intten döviz kurlarını çekip grafiklerle fln gösterebilirsin ya da veritabanı kullanarak market uygulaması gibi bir şey yapabilirsin gibi gibi çeşitli uygulamalar kendini geliştirebilirsin
Teşekkür ederim benzerlerini yapmıştı yapmaya devam edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom