Neler Yeni

C4lerin Tam Listesi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam aman aman yanlışsınız. Kulaktan duyma bilgileri doğru gibi yayıyorsunuz sadece. Evet bu markalar genelde iyi ürünlerle bilinmiyor ve daha çok budget kısma yöneliyor ama marka bazlı değil her zaman model bazlı bakmak lazım. Jonnyguru'dan fln okuyun az olmaz böyle
Hocam powerboost patladı gördüm , XXX Markası Psu patladı diye onlarca yüzlerce konu var .

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Konuda yazan psu markalarını kullanan insanlar var mı burada?
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 Yıl frisby psu kullanıp sorunsuz kullanan gördüm.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Hocam Powerboost vakası var zaten arkadaşım . gamepower bilgim yok o liste benim değil zaten. sadece insanları bilgilendirmek istiyorum PSU konusunda . evet abartıyoruz neden? çünkü kaliteli alınsın diye , ama isteyen alabilir .
Bu insanları bilgilendirmek değil, yanlış yönlendirmek oluyor yalnız.

Hep söylüyorum, bir kişi sorun yaşadı diye o markayı kalitesiz ve kötü diye adletmek doğru olmadığı gibi birkaç kişi sorun yaşamadı diye o markayı mükemmel adletmek de doğru değil. Bende Corsair güç kaynağı kullanıyordum geçmişte, 80+ sertifikalı. Harddiskime zarar vermişti, değiştirdim. Şimdi ben de bir liste yapıp "Corsair kalitesiz" diye listeye ekleyeyim o zaman. Ne kadar doğru bu?

Bizzat kendiniz sorun yaşamışsınızdır anlarım, o zaman konu açıp "Bu ürünle sorun yaşadım, almayın" deme hakkınız var. Ancak buradaki ürünlerin %99'unu kullanmamışsınız bile. Bir de alınmaz diye liste yapıyorsunuz.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Agalar çok param yoktu Powerboost kasa ve psu almak zorunda kaldım APU sistem psu çok zorlanmaz heralde ginede bir süre beni idare eder mi?

Agalar çok param yoktu Powerboost kasa ve PSU almak zorunda kaldım APU sistem PSU çok zorlanmaz heralde ginede bir süre beni idare eder mi?
buuuuuum , şaka zorlamazsan patlama şansı azalıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom